E

Yarbay
09 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
43 üye
Görüntülenme (?)
755 (Bu ay: 8)
Gönderiler Hakkında
E
4 ay
KASKOMU KULLANABİLİR MİYİM?
Merhaba dostlar, 4 yıldır kasko yaptırıyoruz çok şükür bir kazamız yok ama sanki boşa gidiyor gibi artık. Aracımın sağında solunda ufak ezilmeler sürtmeler var. Bunları kaskoyu kullanarak yaptırabilir miyim? Yoksa illa bir kaza mı olması gerekiyor? Bilgisi olanlar yazabilir mi?
E
10 ay
silinsin
silinsin
E
geçen yıl
Değişik Böcek Buldum SSLİ
E
2 yıl
Green Card\u0027ın Çıkma İhtimali?
İlk kez başvurdum sizce çıkma ihtimali nedir? Çıktığı gibi aracımı satıp koşarak uzaklaşma planlarımı yaptım çünkü
Birde bu iş gerçekten çekiliş ile mi oluyor? Bana bi tık yalan geliyor o çekiliş olayı. Gerçeği paylaşacak yiğitleri konuya bekleriz.
E
2 yıl
.
s
E
2 yıl
Green Card Başvurusu Hakkında
Selamlar bu sene başvuru ne zaman ya da geçti mi? Bilen varsa yardımcı olabilir misiniz? Birde bunun başvurusu nereden yapılıyor çok karışık bi işlem gibi duruyor
E
2 yıl
Klima neden yakıt harcar?
Arkadaşlar klimanın gazı var sonuçta evlerde kullanılanlarda yakıt falan yok gaz var dimi? Arabadaki neden yakıt harcıyor?
E
2 yıl
Bu cezaları nereden öderim? (SSLİ)
E-Devlet'te gördüğüm cezalarımı nasıl ve nereden ödeyeceğim bilen var mı? Sadece görüntülüyorum ama ödeme yerini bulamadım

< Resime gitmek için tıklayın >
E
2 yıl
iPhone Sıfırlamak Hakkında
Selamlar, telefonumu sıfırlayıp kişilerim hariç her şeyi yok etmek istiyorum. Uygulama falan kalmasın ayarlarda sıfırlansın. Bunu nasıl yapabilirim? iCloudda sadece kişileri yedekleme yerini bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
E
3 yıl
Beyin Yakan Uzay Oyunu
Selamlar bugün iş yerinde bi arkadaş uzay oyunundan bahsetti. Oynayalım dedik başladık. Mantık şu bi uzay mekiğimiz var ve kaptan oyunu bilen arkadaş. Diyor ki hep beraber uzaya gidiyoruz ve yanınıza alacağınız şeylere ben karar veriyorum. Herkes istediği şeyi söylüyor ama kaptan hayır bunu götüremezsin diyor. Küçük bi bilmecesi var. Neyi götürüp götürecemeyeğimize belli bi şeye göre karar veriyor aslında ama anlamadık. Bir kere bıçak dedim evet dedi ama diğer hiç bir şeye onay vermedi. Meyve, peçete mendil hatta bazı şehir isimlerine bile okey verdi. İşin sırrını çözemedim Bilen var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.