Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
102
Cevap
1019
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: 2si1 'İyi kötü çirken' Teknoloji ve Oyun Programı (4. sayfa)
H
8 yıl
Teğmen

aklıma ilk gelen 2. kötü haber 2 1 laneti gökhanda vedamı ediyor oldu :) onun üzerine doom fiyat haberi etkilemedi bile bu arada oyunu 99tl aldım yan oyun sıtelerınde degısık kampanylar var bu bölümün en cok hoşuma giden haberi doomdaki pompalı tüfek lafıydı çok güldüm çunku hıç bu açıdan bakmamıştım olaya doomda ilk pompalı tüfegi gördugum an canlandı aklıma:)



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

B
8 yıl
Onbaşı

MESUT CEVİK CAPS YAV HEHE



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

S
8 yıl
Yarbay

Overwatch 40 euro




1
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: yaki83

Gokhan mesutla ayni kafada biyere gitmez.. Bence herkesi yollayan mesut cevik...kisesel fikrim,oyle hissediyorum.. Kimseyi baglamaz :)

Talhanında ipini çekende mesut çevik



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
8 yıl
Binbaşı

şu vidyoları youtube a da koyun adam gibi izleyelim. playerı düzelteceğiniz yok nasılsa.




B
8 yıl
Yarbay

ISS kaynaklı Youtube hız kesintisini aşmak için farklı proxy adresleri kullanıldığında sorun olmuyor...



O
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: aytugsasal

quote:

Orjinalden alıntı: olağan_şüpheli

witcher 1-2 oynamadan 3 oynasak bir eksiklik olur mu ?


Hocam eksiklik olur ama en pratik çözüm 1. ve 2. oyunun youtubede çok güzel hikaye anlatımı videoları var. Oyunu tabi ki deneyim etmek gibi olmaz ama en azından 3. oyuna hazır ve bilinçli başlarsınız.

link alabilir miyin ? 3 oynayayım öyleyse 1-2 yi de izlerim sadece



K
8 yıl
Binbaşı

3 kişi yedin doymadın Gökhan'ı da ye.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

F
8 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: killuminati25

3 kişi yedin doymadın Gökhanı da ye.


aahahah acayip güldüm buna :D




M
8 yıl
Yarbay

Şehirlerdeki yeşil alanlarla ilgili bazı şaşırtıcı bilgiler paylaşmak istiyorum.



Amerika gibi dünyanın en gelişmiş ülkelerinde aşırı betonlaşma ve yüksek binalar nedeniyle şehirlerin hava sıcaklıkları ciddi seviyelere çıkmış, bu aşırı sıcaklar pek çok ölüme ve yangına neden olmuş. Şu anda bu sorunu önlemek için çok büyük şehir parkı projeleri hayata geçiriliyor. Mesut Çevik'in de dediği gibi altı devasa otopark, üst yapısı ise betondan farklı, daha hafif ama dayanıklı bir malzemeyle kapatılarak ağırlık onbinlerce ton azaltılıyor, onun üzerine de toprak serilip ağaç ve yeşillikle donatılıyor. Bizdeki şehirleşme mantığıysa maalesef hala oy kaybetme korkusuyla gecekondulara göz yummak, gecekondulara ruhsat verip aralarına yamuk yumuk yollar yapmak, boş bulunan her yere kooperatif dikmek üzerinden yürüyor.



Şimdi biraz geç kalınmış da olsa geri dönüş mümkün ama bunun için de şu anki gevşeklikten çıkıp ciddi, otoriter, dediğini yaptıran ama mantıklı işler yapan bir yönetime ihtiyaç var.




M
8 yıl
Yarbay

yeni kurban gökhan sanırım; gökhan arkanı kolla pacman mesut ayağını kaydırmasın :D




N
8 yıl
Teğmen

Program Gökhanla daha samimi olmuş Alkanla Talhanın ayrılması kötü oldu onlarda çok güzel sunum yapıyolardı ama gökhan doğaçlamayı daha belirgin yapıyor buda çok güzel inş böyle devam eder uzun bir sürede eksiklerin farkına varmayız



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

M
8 yıl
Yüzbaşı

Mesut abi şu ikisi birdeki girişteki videodaki logoya gerek yok. Her seferinde değiştiriyorsunuz boşuna zaman kaybı. Sunucuların orada olması şart değil bence. Artık alıştık sunucuların değişmesine. Alahtan kalite düşmüyor zevkle izliyoruz.




B
8 yıl
Teğmen

Sonunda 2si1'de bsc tarafında görmek istediğim adam. Hep konsolcu hep konsolcu bize hitap etmiyordu böyle iyi olmuş.
Kötü haberi sona sakladım diyince de korkuttun her programın sonunda biri gidiyor sonuçta.



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
8 yıl
Binbaşı

overwatch betasının çok oynanma sebeplerinden biri boyutu bence, divisionı falan boyutunu görünce hiç indirmeye bile kalkmadım akkyi de geçtiğimi düşününce.
ama bunun indirmesi zaten kısa sürer, girer bi bakarım dedim, yoksa oyunu da çok merak etmiyordum,şimdi fiyat biraz uygun olsa yapıştırıp alasım var

bu arada güzel program olmuş



K
8 yıl
Binbaşı

Gökhan olmuş ya :D



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

F
8 yıl
Yarbay

youtube gerçekten günlerdir çok yavaş, dolmuyor videolar ne olacak bu iş anlamadım, sakatlanmayan bir tek bu vardı o da gitti.




H
8 yıl
Yarbay

Program güzel olmuş. Gökhan epey yakışmış.
Aslında bir aralar Erdi abinin çektiği safkan "donanım" konulu gündem videoları çok iyiydi. Yine olsa keyifle izlerim aslında.
Oyunlara gelirsek 60 dolar bana çok uçuk geliyor. 3 oyun alsam benim ekran kartının değerini geçiyor. Ben zaten pek oyun oynamadığım gibi oyunları genelde çıktıktan bir-iki yıl sonra alıp oynuyorum. Çıkışından kısa süre sonra aldığım iki olun var: Biri Crysis 3 ki hem tamamen Türkçe hem yapımcı şirketin sahipleri Türk hem de oyun güzel diye çıktıktan sonra çok zaman geçmeden aldım. Diğeri de GTA 5 ki o da dolu dolu fiyatını hak eden bir oyun. Onu da 84 TL'ye aldım zaten. Bence böylesi daha iyi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
8 yıl
Binbaşı

gökhan on numaraymış umarım bu arkadaş devam eder ama sunu gördüm mesut gökhanla cok mutlu yuzu hep guluyor.gokhan temkinli bu bana guluyo ama umarım benide yemez diyor bence:D




B
8 yıl
Yüzbaşı

Büyük ihtimalle yeni konsol asıl gücünü VR'da gösterecek. 4K TV'ler yönelik belki oyunları 2K'da çalıştırıp, 4K'ya upscale edecektir.(Tabi PS4 kalitesinde yani doku çözünürlüğü, tesselation artmayacaktır.)

Mesat abi yanlış bilmiyorsam PS4'ün HDMI çıkışı 1.4 standartında. 4K'da 30HZ görüntü vermekte. 3D 4K içerik oynatamıyor diye biliyorum.