Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
50
Cevap
857
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: 2si1 'Fiziği mükemmel' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)
M
9 yıl
Yarbay

Yanlışınız var.F1'de yeni motor ile birlikte mercedes her yarış 1-2 bitiriyor son 2 yıldır.İzleciyiler ön tarafta kapışma görmek istiyor.




D
9 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: cyberfalcon

Formula 1'de öndeki aracın arkadaki araca yol vermesi aslında heyecanı artıran bir kural. Arkadaki aracın öndeki aracı geçmesi kolay bir şey değil. Normalde öndeki araç daha avantajlı. Örneğin arkadaki araç düz yolda giderken öndeki araca yaklaşıyor. Aradaki fark daha çok zaman olarak veriliyor. Arkadaki araç düz yolda zaman farkını azaltıyor. Viraja geldiğinde öndeki araçtan daha fazla yavaşlamak zorunda kalıyor. Çünkü yavaşlamasa ya öndeki araca çarpacak ya da dıştan almak zorunda kalacak. Dıştan almakta daha fazla yavaşlamasına sebep oluyor. Yavaşlamazsa pist dışına çıkıyor. İçten alamıyor çünkü öndeki araç içi kapatıyor. Bundan dolayı virajlarda zaman farkı tekrar açılıyor. Ondan sonra geç geçebilirsen. Ondan dolayı bence öndeki aracın arkadaki araca yol vermesi heyecanı artıran bir kural.

Hocam bu konuda size katılmıyorum. Yeni kurala geçildikten sonraki yarış aklıma geldi muhabbeti duyunca.

Schumaher'in en son yarıştığı sezondu(2012 civarıydı galiba). Kendisi Mercedes ile giderken arkadan daha hızlı olan Mclaren'li Hamilton geldi. Schumaher orada onu geçirtmeyerek mükemmel zevk verdi. 4-5 virajda bunu yaptıktan sonra Mercedes ekibi telsizle yol aç dediler o da yolu açmak zorunda kaldı.

Şimdi Schumaher'in burada kuralı çiğnedigini hatırlayarak şunu düşünelim.
Kuralı en baştan uygulasa Schumaher, Hamilton hiç araç yokmuş gibi rahat geçecekti. Nerede kaldı mücadele? Nerede kaldı seyir zevki?

He, şimdi minibüs şoförleri en olmadık yerlere araçları sokarak bize o hissi yaşatıyor dersin anlarım ama tüm dünyanın izlediği bir organizasyonda bu olmamalı.

Konu dışı olarak, F1'de motor geliştirme yasak ama durum GP2'deki gibi değil. F1'de belli modifikasyonlar oluyor. Onun için başta Red Bull iki sezon, sonra Mclaren birkaç sezon aldı diye hatırlıyorum. GP2'de akla gelebilecek her şey aynı neredeyse ve değişiklik yasak. Yanlışım varsa düzeltin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliliktir -- 21 Ağustos 2016; 12:05:43 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
9 yıl
Binbaşı

Tunahan iyisin iyi :)



B
9 yıl
Teğmen

Güzel bir bölüm olmuş. İkinize de teşekkürler.
Mesut Bey yaptığınız çoğu yorum yerli yerinde ve bir o kadar akl-ı selim. İyi ki o yerlerde sizin gibi insanlar var.




D
9 yıl
Yarbay

tunahan takimin yedek parcasi




A
9 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Tunahan nasıl bir zevk veriyor ki ? Alt tarafı program sunuyor adamlar ne zevki bekliyorsunuz ki

bu nasıl bir cevap !? her akşam kanllarda haber programı var ve her kanalda hemen hemen aynı haberler veriliyor. ama sen sana en çok hitap eden kanalda ki sunucuyu seçiyorsun. neden ? çünkü sunum şekli, kullandığı kelimeler vs. sana daha çok hitap ediyor. yada devamlı izlediğin hoşuna giden bir haber programı spiker değiştirdiğinde garipsemiyor musun ? senin cevabın hayatımda duyduğum en saçma mesajlar listewsinde ilk 5 e oynar helal olsun tebrik ederim seni !


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Yüzbaşı

aynen öyle. kendi yarattıkları şeytan ülkeyi kasıp kavurdu bir de bunun için madalya bekliyorlar. ve en kötüsü o bekledikleri madalyayı bizim salak halkımız veriyor. bu kadar salak bir millet görmedim. salağız harbiden süzme salağız !




Bu mesajda bahsedilenler: @Physicist_Emre
M
9 yıl
Yarbay

Abartıyorsunuz her şeyi . Zevk alınacak ya da herhangi bir nefret duyulacak hiçbir şey yok. Adamlar basit bir sunum yapıyor . Mesut da olsa Erdi de Talha da hiçbir şey farketmez . Sunup geçiyorlar .


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ARTAGON99
A
9 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Abartıyorsunuz her şeyi . Zevk alınacak ya da herhangi bir nefret duyulacak hiçbir şey yok. Adamlar basit bir sunum yapıyor . Mesut da olsa Erdi de Talha da hiçbir şey farketmez . Sunup geçiyorlar .

eminim senin de dikkat ettiğin kıstaslar vardır, benim kaale almadığım, dikkat etmediğim. ama bu bana senin d,kkat ettiğin kıstaslar hakkında 'gereksiz' ifadesini kullanmamı gerektirmez. bir film izlediğin zaman örneğin ben müziklere dikkat etmem ama bir başkas arkadaşımın müzikler kötü diye filmden çıktığını biliyorum. neyse sanırım bu tarz şeyler seni enterese etmiyor boşver gitsin !



D
9 yıl
Yarbay

Tunahan neden sürekli kafasını sallıyor?




M
9 yıl
Yarbay

yahu bu üçkağıtçılığı yapma donanımhaber.
başta son ses reklam sonra kısık ses program olmaz böyle.

ayrıca tunahan daha iyi partner gökhana oranla.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.