Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
54
Cevap
1574
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2si1: 'Enerji Dolu' Teknoloji ve Oyun programı
S
11 yıl
Moderatör
Konu Sahibi


2si1'in bu haftaki bölümünden yeni nesil robotlardan yeni mobil ekran kartlarına, PlayStation 4'ten PC oyunlarına kadar geniş bir yelpazede teknoloji ve oyun haberlerini ekranlarınıza taşıyoruz.

 

 



 Haberi Portalda Gör

İ
11 yıl
Teğmen

Mesut Bey,

Uçan yusufçuğu üreten firmanın (Festo) daha önce kanat çırparak uçan robot kuşu vardı ya, onun TED videosu var. Seyirci kitlesinin önünde uçuruyor kuşu. Sunucunun telaffuzu çok komik ama.

http://www.ted.com/talks/lang/tr/a_robot_that_flies_like_a_bird.html





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isosonsuz -- 6 Nisan 2013; 14:04:29 >

Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Speed-Step
T
11 yıl
Yüzbaşı

@cocoloccomaya
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-AMD_PS4_APU_Piyasanin_En_iyisidir-35069.htm

konsol donanimlarini hic bir zaman pc de aynisini olusturamazsin cunku bu bilesenler konsollarin ihtiyaclarina gore ozel olarak tasarlanirlar.x86 mimarisinin baz alinmasinin sebebi Cell in kodlanmasinin cok zor oldugundan su an en bilindik ve kodlanmasi en kolay olan mimari yapi oldugu icin secildi.Su an bi cok islemci x86-64 tabanlidir yani bu demek degildir ki bu islemci gucsuz.Alin yukarida verdigim link de gelistiricisi AMD soylemis iste kardesim.Ne yapalim,hadi ordan mi diyelim?

Arti olarak su an herkes bu konsollarin donanimlarindan bi haber.Guclu veya gucsuz olucagini hic birimiz soyleyemeyiz.Konsol firmalarina yakin oyun firmalari,cihazlarin gercekden guclu olduklarini belirtiyorlar.

Bir 30fps haberinde hurra konsollarin ne oldugunu bilmeden al assagi etmeye calisiyoruz.Ben ne MS un ne de Sony nin oyuncularin karsisina basit konsollarla cikacaklarini hic sanmiyorum ve bu adamlar piyasadaki oyunlarin gorsel kalitesine cikardiklari cihazla oyle veya boyle yon veren kisiler olacaklardir.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.