Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1034
Tıklama
0
Öne Çıkarma
24 jant çocuk bisikleti yardım lütfen
G
4 yıl (829 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar 10 yaşındaki oğlum için (boyu yaşına göre biraz uzun) 24 jant bisiklet bakıyorum. Bütçe 1500-2000. Hiç anlamayan biri olarak ciddi anlamda tavsiyeniz ne olur?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

C
4 yıl (1694 mesaj)
Yüzbaşı

Hocam aynı konuyu açmak için geldim ama kimse dönmemiş. Salcano bisiklet almıştık yeğene baya oldu modelini falan hatırlamıyorum.

iyi diyordu yine benzer bişey almak lazım galiba.

Sen ne yaptın aldın mı?



G
4 yıl (829 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bende çocuklara Ümit Bisiklet ve Rookie bisiklet aldım.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

A
4 yıl (5742 mesaj)
Yarbay

Çocuk 10 yaşında, 24 jant bisiklete 2-3 sene biner. Sonra kısa gelmeye başlar. 26 jant ister


Bence direkt 26 jant bisiklet alın. 26 jantın selesini düşürür, bu sene biner. Sonra git gide yükseltir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.