Ben 8800GT alıcam ekran kartı olarak 4 gb de ramle oynayacam sizce iyi olurmu pes08.Kaliteli bi 22" almayı düşünüyorum birde.Sizce vaz mı geçeyim yoksa alayım mı ? Birde crysis sizce nasıl olur bu kartla ve monitörle. Yardımcı olursanız sevinirim. Oyun için alıyorum ve paramı sokağa atmak istemiyorum.Bilen biri yardımcı olursa çok makbule geçer saygılar.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
8800gt çok iddalı bi ekran kartı. ben 2900xt ve 22" hdmi lı monitor kullanıyorum. bi sorun yok crysis de oynarsın herşeyi de oynarsın. merak etme.. düşünmeden al 22" den oyun oynamak mükemmle bişey..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.