Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4429
Cevap
115463
Tıklama
27
Öne Çıkarma
Cevap: 🔥🇹🇷 2024 Yerel Seçimleri🔥(İBB'de yeni dönem başladı. Tüm AKP önergeleri red edildi.. )[ANAKONU] (133. sayfa)
D
10 ay
Yarbay
Konu Sahibi

- Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu ile yapılan protokolün tamamını ilk kez paylaştı:

İçişleri Bakanlığı ve 2 bakanlık
Güvenlik, adalet, ekonomi başta olmak üzere Bakan Yardımcılıkları Zafer Partisi'ne tahsis edilecek.


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



D
10 ay
Yarbay
Konu Sahibi

- CHP lideri Özel:

"Yapılacak ilk genel seçimlerde iktidarı değiştirmeyi başarı, değiştirememeyi başarısızlık olarak görürüm. Eğer kötü bir sonuç aldıysam ve kaybedersem de derhal bırakırım."


https://www.ntv.com.tr/turkiye/kilicdaroglu-oy-kaybedersek-birakirim,IaWTawxZHkq06zwyos7Ung


Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
10 ay
Yüzbaşı

Benim tuttuğum seçim konuşması bu,CHP'liler kaybedilen seçimi büyük başarı olarak kutluyorlar.


Kemal Kılıçdaroğlu- Seçim Sonrası İlk Açıklama (12 Haziran 2011)



https://www.youtube.com/watch?v=OW3QfLcd728




Bu mesajda bahsedilenler: @DARTH_BLACK
D
10 ay
Yarbay
Konu Sahibi

- ABB Başkanı Mansur Yavaş, Meral Akşener'i ziyaret etti. Yavaş İyi parti genel merkezine geldiğinde karşılama yapılmadı.
Toplantı sonrası tek başına açıklama yapan Yavaş'ın ve yanındaki CHP kurmaylarının yüzünün asık olması görüntülerden kaçmadı:

"Nezaket ziyaretiydi. Ben sadece yeni seçilen Genel Başkanımızın selamlarını ilettim. İttifak konusuna girmedim."



< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



D
10 ay
Yarbay
Konu Sahibi

- CHP lideri Özgür Özel:

"Türkiye’de herkes eşittir ama Kürtler daha az eşittir. Kürtlere belediye başkanı seçtirmeyiz’i Kürt seçmen unutmaz. Yani kış geçer kurt yediği ayazı unutmaz, Kürt de yediği ayazı unutmaz..”


< Resime gitmek için tıklayın >



P
10 ay
Yarbay

Dikbayır'ın açıklaması ne zamandı? TV100 müydü kanal?

Edit: Şu an yayın devam ediyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Kasım 2023; 20:49:29 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @DARTH_BLACK
D
10 ay
Yarbay
Konu Sahibi

- İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır:


“Üstüme atılan iftiraların hiçbirini kabul etmiyorum.”

"Hakkımdaki taciz iddiasındaki konu, 5 yıl önce parti merkezinde bir kızın genel başkanlık katında biriyle ilişkisi olması ve bunu uyarmamdan kaynaklı. Ancak o kızın ilişkisini merkezden başkaları öğrenince o kızı partiden kovdular. kızda benim yaptığımı düşünerek kin güttü. O kız ve ilişki yaşadığı kişide evli, isimlerini söyleyemem. 5 yıl sonra bu kıza partide iş verme vaadiyle kandırıp bana karşı kumpas kuruyorlar."

“Genel başkanı dedikodularla iftiralarla boğdular. O da inandı, en çok ona üzülüyorum. Ona çok kırgınım, asla hakkımı helal etmiyorum. Ailemi hedef haline getirdi.”

“Genel başkan yardımcılarının sözü geçmez Esma Bekar’ın (özel kalem müdürü) yanında.”

"Meral Akşener'in oğlu Fatih Akşener seçim çalışması yaptığı arkadaşlarının her birine 7-8 poşetle 200'er bin lira para dağıttı. Şahitli, ispatlı bu. Son seçimdeki tüm reklam işlerinide kendisi yaptı. AKP'de Bilal Erdoğan'nın dahi böyle ağırlığı yok. Bir partinin genel başkanının oğlu partinin içinde bu kadar olur mu? İyi parti aile şirketi mi? Kendisi iletişimci değil, Elektronik Mühendisi ve parti işleyişinin çok içinde birisi. Akşener eğer söylemlerimi yalan görüyorsa beni mahkemeye versin."

“Genel başkan herkesten vazgeçiyor etrafındaki 3-5 kişiden vazgeçemiyor.”

"Sedat Aksakallı Esma Bekar'ın kocasına para vermiş. Sedat Aksakallı’ya dedim ki benim belediyelerle işim yok, olamaz, uğraşmam da varsa çıkarın ortaya ben gereğini yapayım. Sonra dedi ki 'Ben de iş adamlarından para topluyorum getiriyorum, bunda bir şey yok’ dedi. Nasıl yani ben bu partinin mali işler başkanıyım senden bana para gelmedi dedim. 'Ben Esma Hanıma, Esma Hanımın kocasına verdim' dedi."

"Esma Bekar benim danışmalarıma ajanlık teklif etti. Aracıma 1.5 ay önce takip cihazı koymak istedi. Benim her adımımı takip etmek istedi. Bunun içinde 3 tane kişiyi tuttu. Esma Bekar ve bu eylemlere karışan herkes içinde suç duyurusunda bulunacağım."

"Kürşad Zorlu ve Bilge Yılmaz beni kastederek konuşuyor, Siz kimsiniz ya.. Delikanlıysanız suç duyurusunda bulunun. Cezam neyse, çekerim. Allah belasını versin böyle siyasetin..”

“Partinin kurucusuyum. İstifa etmem. Yok öyle yağma. Ben bu partide Akşener ne dedide yapmadım? Vekil olma deselerdi vekilde olmazdım. Ben büyük emekler verdim bu partiye..”

"Bugün bana yapılanlar yarın partide doğru söyleyenlerin başınada gelebilir."

"Meral Akşener partiyi olağanüstü kongreye götürüp güven tazelemeli. Parti içindeki önemli isimlerin istifa etme düşünceleri var."

"Benim mezara gidecek sırlarım var. Mesela Akşener'in masadan kalkam süreci buna örnektir. Ancak bunların başkalarının dile getirilmesi halindede konuşurum. Ben konuşulan konulara cevap veriyorum."


< Resime gitmek için tıklayın >


https://twitter.com/i/status/1727773741529080160





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 23 Kasım 2023; 23:9:54 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
10 ay
Yüzbaşı

iyi parti Balonu fena patlamış 💀 her zaman söylerim sağ merkezli hiç bir partiye güven olmaz Erdoğan bile bu kadar kapsamlı hizmet beklememiştir iyi partiden



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @DARTH_BLACK
D
10 ay
Yarbay
Konu Sahibi

şaşkınlıla izliyorum. Ümit Dikbayır bu gece harbiden İyi partinin balonunu patlattı. Elinde sağlam deliller olmasa bu denli kesin ve net konuşamaz.

Benim anladığım Dikbayır seçim sürecinde kolayca kullanıldı, sonrada misyonu bitince tasviye süreci başlatıldı. Tanju Özcan misali bir duruma sokuluyor kendisi ancak Özcan'dan en büyük farkı İyi parti ve Akşener ile ilgili çok sırları sakladığı. Bu programdada üstü kapalı tehtid ediyor Dikbayır, partiden ihraç edilirse fena patlatır bu adam gündemi.




Bu mesajda bahsedilenler: @Shiningeagles24
D
10 ay
Yarbay
Konu Sahibi

S
10 ay
Yüzbaşı

Adamlar seçim kazanmamak için her şeyi yapıyor dünya üzerinde böyle bir muhalefetin ikinci bir örneği yoktur ne desem bilemedim.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @DARTH_BLACK
D
10 ay
Yarbay
Konu Sahibi

- İyi parti lideri Akşener:


"Ümit Dikbayır'ın İlgili iddia sahibinin isimlendirdiği kişilerin 'Bunlar iftiradır' diyerek mahkemeye gittiği bir süreç bu. Dolayısıyla mahkemeye ve bu ilgili arkadaşın da disipline yani tedbirli ihraç sebebiyle disipline verildiği bir süreçte sadece bunu söyleyebilirim. Hukuk açısından daha ayrıntılı bir cümle kurmak mümkün değil. Edep, haya, ahlak duygusu siyasette çok önemlidir. Kendisinin iddialarından çok üzüldüğümü ifade ediyorum."

"2024 Yerel seçimlere 81 ilde hür ve müstakil olarak girme konusunda Genel İdare Kurulunda karar aldık."

"Sayın Mansur Yavaş bir nezaket ziyareti yaptı. Kendisine teşekkür ediyorum. Aynı zamanda genel başkanları Sayın Özgür Özel'in de selamlarını getirdi. Bunun dışında herhangi bir durum söz konusu değil."


- İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile aylar sonra telefonda görüştü:

"Kendisini aradım. Tabii ki hal hatır sordum. Biz neticede 5 yıl önce o zamanki ismiyle Millet İttifakı’nın belediye başkanı adayı olarak bugünlerde yola çıkmış ve ardından seçimi kazanmıştık. Bu kapsamda hem mevcut gündeme dair düşüncelerimizi kendileriyle paylaştık. İletişime açık olduğumuzu zaten kendileri de belirtti. Böylesi bir dertleşme, sohbetleşme…Yaptığımız bu güzel diyalog için kendilerine teşekkür ederim."



D
10 ay
Yarbay
Konu Sahibi

- Şarkıcı Yeşim Salkım, Zafer Partisi'ne katıldığını açıkladı.

< Resime gitmek için tıklayın >



D
10 ay
Yarbay
Konu Sahibi

- AKP İstanbul İl Başkanlığında bugün İBB Başkan Adayını belirlemek için teşkilat içi yoklamasında Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ilk sırada çıktı.



D
10 ay
Yarbay
Konu Sahibi

- Son günlerde İyi partide yaşanan çalkantılar ve iddialar sonrasında muhalif gazeteci Erol Mütercimler İyi partideki para yolsuzluğunun kanıtlanması halinde partinin kapatılacağını açıkladı. Mütercimler ayrıca Akşener'in seçim sürecindeki tavırlarının sebeblerininde ortaya çıktığını, bu anlamda MiT'ten bazı kişilerin aracı olduğu iddialarınıda söyledi.


https://www.youtube.com/watch?v=yEhLDhnIYZM



D
10 ay
Yarbay
Konu Sahibi

- İddialara göre CHP'li Gürsel Tekin, 2024 yerel seçimlerinde İstanbul-Kadıköy ilçesinin CHP belediye başkanı adayı olmaya hazırlanıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >



D
10 ay
Yarbay
Konu Sahibi

- İyi parti milletvekili Ümit Dikbayır'ın hedefinde olan eski iyi parti basın danışmanı Murat İdil ile Akşener'in özel kalem müdürü Esma Bekar'ın özel jet içinde viski için eğlendiği görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüleri ise CHP'ye yakınlığı ile bilinen 23 Derece haber portalı paylaştı.


https://twitter.com/i/status/1729155674242953529



D
10 ay
Yarbay
Konu Sahibi

- CHP'den İhraç edilen Bolu Beliye başkanı Tanju Özcan, CHP lideri Özel'in Kılıçdaroğlu'ndan aldığı izinle partisine geri döndü.

- Tanju Özcan:

"Baba Evi’ne döndüm. Başta Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel ve CHP'nin Parti Meclisi üyelerine şükranlarımı sunarım. Bundan sonra partimizin yerelde ve genelde başarısı için daha çok çalışacağım. Her şey çok daha güzel olacak."

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 27 Kasım 2023; 20:47:12 >

D
10 ay
Yarbay
Konu Sahibi

- CHP lideri Özel:

"Kürtlerin seçtiği belediyelere kayyum atanıyor. Evet bu yüzden Kürtler daha az eşittir."