Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir, 1 mobil kullanıcı
631
Cevap
43024
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Cevap: 2024-/…. Passat Variant B9 Kullananlar (33. sayfa)
O
3 gün
Binbaşı

Teşekkürler hocam görüştüm ve bayileri arıyorum ama senin fiyata yaklaşamadım. Ayrıca araç sayısıda az.🫣 Hocam senin aracın rengi neydi? Artı DCC pro haricinde extra opsiyon var mı? Opsiyonları geçtim Renkten bile fiyat farkediyor. Business 2.650k vereceğime bulursam 2.800k civarına rline almak daha mantıklı geliyor. Ama navigasyon olmamasıda bir garip ayıp artık yuh diyorum. İstanbuldan aksaraya ort.kaç litre tuketim oldu. Arac ile ilgili İlk izlenimlerin nasıl?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @efe.kemal5
O
2 gün
Binbaşı

ben passatı seviyorum. hem D sınıfı, hem kaliteli hemde gerçekten geniş ve ferah. Ancak eşim neden tiguan almıyoruz diyor. tiguan rline geçtim elegance donanım bile en az 300k pahalı! ortalama yakıtta gayet iyi görünüyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Gurami
E
dün
Onbaşı

Anladım hocam teşekkür ederim ilginiz için. İnşallah gönlünüze göre bulup alırsınız.

Navigasyonu dışarıda yapan arkadaşlar var ama Apple CarPlay kullanıyorum. Gayet güzel işimi görüyor.

Bu arada az önce servis randevusu aldım. Hem yağ ve yağ değişimi yapacağım. Gitmişken de 2 kere asistan hatası vermişti, bunlar için 90PV güncellemesini yaptıracaktım. Doğuş bu güncellemeyi askıya almış. Bütün güncellemeler durdurulmuş, kısmen hata yaşayan araçlar olmuş. Yeni versiyonu bekliyoruz dediler.
Aracı olanlar için genel bir bilgilendirme olur. Yeni versiyon yaptıran olursa buradan haberleşiriz diye ümit ediyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @onzy
E
dün
Onbaşı

Ben de güncelleme talep ettim ancak durdurulduğunu söylediler, bugün memnuniyet anketi için aradıklarında tekrardan talep ettim



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @efe.kemal5
O
dün
Binbaşı

Dostlar Passat variant Rline için resif mavi mi yoksa beyaz mı?
Resif mavi güzel ama ikinci elde sıkıntı çıkartır mı?
Tabiki renk göreceli zevk meselesi ama yinede hangisini tercih etmek gerekir?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
dün
Yüzbaşı

Ben beyaz derdim. İyi bir jantla güzel bir görünüm olur maviye göre.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @onzy
A
dün
Binbaşı

Merhaba arkadaşlar , 30 k bakımı için yine çorlu çalışkan otomotive randevu oluşturup aracı bakıma soktum bakım öncesi tutarı sorduğumda 15 bin küsur dendi tamam dedim ve aracımı planlı saatte götürdüm. Serviste yetkili sunroof bakımının 3600 tl olduğunu ve ekstra olduğunu belirtince önceki bakımda ücret alınmadığını belirttim lakin öyle olmadığını ifade ederek ücret alınacağını belirtti , iskonto yaparak hallettiler. Fatura aşağıda yakında başka bir serviste bakım yaptıran oldu mu? Özelliklede araç güncellemesini sordum evet yapacağız dediler ancak araç güncellemesi yapılmamış versiyon 2460.

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.