Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 7 misafir, 3 mobil kullanıcı
13466
Cevap
1035008
Tıklama
86
Öne Çıkarma
Cevap: 2024 F/P Otel Fırsatları (538. sayfa)
Y
geçen yıl
Çavuş

Teşekkürler hocam cevabınız için.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @n0y4n , @Fatihcan85
E
geçen yıl
Binbaşı

Sagolun hocam. Odalarinda sorun cikanlar olmus onlari anlarim da sacma sapan yerlerde fotograf cekenler sanki tatili orada geciriyor :) Bakalim bizi nasil bir tatil bekliyor. Sizin dikkat edin dediginiz birsey varsa dikkat edelim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @civcivx
B
geçen yıl
Yüzbaşı

Bu sene Titanic grubu malesef fiyata göre hizmet anlayışı getirmiş gibi, fiyat kırılmalarının yaşandığı tarihin öncesi ve sonrasında ciddi olarak hem alkol kalitesi hem de yeme içme kalitesi olarak farklar var.

Titanic Bodrum ana restoranda fiyatın yükseldiği tarihlerde istiridye ıstakoz yengeç filan çıkarmaya başladı öncesinde bu saydıklarımın hiçbiri yoktu hakeza alkol konusunda da sonradan hennessy vsop filan çıkmaya başladı.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
geçen yıl
Yarbay

Hocam o zaman birkaç soruyla başını ağrıtmaya başlayayım.

1) Gece eğlencesi olarak sadece dj parti mi var,canlı müzik,konser tarzı bir etkinlik oluyor mu?

2) Gusto,sahil snack ve havuz snack gibi QR kod hizmetlerinde aksama ve sipariş sonrası çok bekleme olayı oluyor mu?

3) Gündüz sahil-iskele alanında ve akşam etkinlik alanında plastik,mika vs bardakla mı içecek veriliyor yoksa Voyage kültürü gibi her yerde cam bardak mı?

Şimdiden teşekkür ederim,diğer güzel yorumlarınız moral verdi.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @investing
C
geçen yıl
Çavuş

Merhaba hocam. Ekonomik oda balkonsuz oda oluyormuş.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @alyam35
E
geçen yıl
Yarbay

İlaveleri ben yapayım.

4) Havuzu denizi çok iyi dedin eledik.

5) Bungalowlardan yürüme mesafesi illallah ettirir mi?

6) Dondurma servis saatleri nedir? Dondurmalar kapalı mı açık mı vs (Benim umrumda değil ama çocuk çok sorun ediyor :D)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @erdfb_1907
İ
geçen yıl
Yüzbaşı

siz sormadınız ben ekleyeyim, yemek çeşitleri kısıtlı ancak çok lezzetliydi. Izgaranın her türlüsünü yedik, sokak lezzetleri yapan bir snackbar vardı havuzların başında kokoreç yedik, ana rest. çıkmıştı orada da yedik ve lezzetliydi.
Sadece kokoreç i porsiyon olarak isteyin ( halka olarak) yağ,baharat falan işin içine girince yiyememiştim.

Kuzuya doymuştuk.. Balık çeşitleri her gün vardı ancak tercih etmemiştim, levrek mezgit vs vs..(ızgara)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
geçen yıl
Yarbay

Teşekkürler.

Otelden balonlar fln izleniyor mu acaba? Malum alanlara uzaklık vs nasıl?

Kapadokya yazınca bi kaç bölge çıkıyor otellerde. Tercih edilmesi gereken yer hangisi? Bu otel oralarda mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @taflan61
T
geçen yıl
Onbaşı

merhabalar, 2 aydır ailecek yurtdışındayız ve haziran sonu itibariyle türkiyeye döneceğiz. yurtdışındayken temmuz ayında rezervasyon yapsam otelde bir sorun yaşar mıyım? bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?



C
geçen yıl
Yarbay

Odalarda sorun çıkanlar da banyoda gider tıkanması yaşamış galiba. Odanızda bu tür bir sorun olmadığı sürece dikkatimi çeken başka da önemli bir şey yok doğrusu. Yeme-içme ve hizmet üst sınıf görünüyor ve en negatif kişiler bile bu konularda oldukça memnun gördüğüm kadarıyla :) İyi bir tatil geçirirsiniz diye düşünüyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @extraordinaryman45
E
geçen yıl
Yarbay

Teşekkürler.

Jakuzili odalar 11k civarı fiyat veriyor 2 gece.

Yapıcaz bi şekil.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @taflan61
F
geçen yıl
Yüzbaşı

Selectum Belek nasıl bilmiyorum, ama geçen sene bu hafta Selectum Family Comfort Side'deydik ve maalesef çok kötü bir deneyim idi, hiç memnun kalmadık.

Otele özgü olabileceğini düşündüğüm sıkıntıları es geçiyorum (klimaların arızalı olması, mini kulübün tadilat nedeniyle kapalı olması vb...) Ama Selectum ismi orta-üst segment algısı yaratsa da otelde kesinlikle kaliteli bir hava yoktu. Özellikle yemek menüsü konusunda gittiğim en kötü otel idi. Kırmızı et neredeyse hiç çıkmadı, tatlılar baklavalar vs. fıstıksız ucuza kaçılmış ürünlerdi. Dondurma dolaplarında sadece en ucuz olan 5 liralık twister, max tarzı dondurmalar vardı, orta kalite olanlar ya da külahlı dondurmalar bile yoktu.

Genel temizlik, özellikle havuz hijyeni yetersizdi. Ana havuzun suyu bulanıktı, havuz çevresi temiz tutulmuyordu. Yaşadığımız sıkıntılar nedeniyle bize göl evi aile odası verdiler, ama oda toz içinde idi. Çünkü oda temizliğinde elektrik süpürgesi yerine çalı süpürgesi kullanılıyordu.

Daha da saymak istemiyorum hijyen, hizmet ve kalite açısından sınıfta kalan bir oteldi.

Bir tek alakart restoranlar ve özellikle istemedikçe servis edilmese de içecek konseptinde yer alan içecekler (nispeten) iyiydi. Yaşanan sıkıntıları telafi etmek ve beklediğini bulamayan müşterileri memnun etmek adına oradan oraya canhıraş koşturan personelin de hakkını yiyemem, onların ve kızımızın hatırına 5 gün idare ettik artık.

Benim deneyimlerim Selectum Belek'teki durum ile örtüşmeyebilir elbette. Selectum otelleri ile ilgili forumdaki yorumlar genelde daha olumlu diye gördüm. Yine de size tavsiyem otelin güncel değerlendirmelerini ve aynı fiyat bandındaki diğer otelleri inceleyerek karar verin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
geçen yıl
Yarbay

Standart oda da 2 gece 9600 şuan. 2 gece fiyatları bunlar ayrıca :)

Sizin zamandan bu zamana fiyat artmış iyi miktarda.




Bu mesajda bahsedilenler: @taflan61
A
geçen yıl
Onbaşı

Çok teşekkür ederim yorumunuz için.. Açıkçası forumdaki genel yorumlama ve google üzerindeki yorumları dikkate aldığımda selectum family belek oteli hakkında çok sayıda olumlu yorum görüyorum. Bende deneyimleyenlerden burda yorum almak istedim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @FRaNZ FeRDiNaND
S
geçen yıl
Binbaşı

Hocam size de tekrar sorayım.
Otelde bir pastane var mi? Lobide önceden giden üye bir dolap resmi yüklemişti içinde 3-4 çeşit pasta vardı, hala öyle mi?
Bir de konakladığınız odanın resimleri sizde yok değil mi? Odanın resimlerine görsem rahatlayacağım.

Gustonun kahvaltı öğlen akşam yemeği kalitesini nasıl buldunuz? Menü oldukça güzel gözüküyor ama..

Bir de yorumlarda bir suredir yeni nesil meyhanede çok eğlendik gibi yorumlar okuyorum. Bu konsepte dair bilginiz var mı?
Bir de otelde yüklenen hikayelere bakıyorum. Bayram dönemi hariç maaşallah hep Rus.. reklam yapa yapa bitiremediler heralde Ruslara

Paylaşımlarınız için teşekkür ederiz



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @investing
B
geçen yıl
Yarbay

hangi otel bu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @investing
F
geçen yıl
Yüzbaşı

Ben teşekkür ederim. Google yorumları konusunda temkinli olun bence, altı boş şekilde öven/yeren değil de somut şeyler ortaya koyan yorumları dikkate alın. Selectum Family Comfort Side'nin yorumlarına bakarsanız olumlu olumsuz bomboş yorumlar da var, ama benim yazdıklarımı teyit eder nitelikte yorumlar da var. Hatta hijyen vs hariç benim yazdıklarıma benzer şeyler yazıp yüksek puan veren de var, biraz beklenti ve ödediğiniz para ile de alakalı bu konu. Erken rezervasyon yapamayanların ödediği meblağlar daha yüksek olunca haliyle beklentileri de yüksek oluyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @alyam35
İ
geçen yıl
Yüzbaşı

The Norm Collection Door'a


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @beyinsis
B
geçen yıl
Yarbay

burası mı daha iyi sherwood mu? norm biraz daha pahalı.




Bu mesajda bahsedilenler: @investing