Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir, 1 mobil kullanıcı
13466
Cevap
1037636
Tıklama
86
Öne Çıkarma
Cevap: 2024 F/P Otel Fırsatları (463. sayfa)
E
geçen yıl
Yarbay

Doğrudur hocam aynen fiyatlar indirimli hali olarak yazmıştım.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mertcan78
E
geçen yıl
Yarbay

Bodruma giden yok mu ya norm a bi baksa :)



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
geçen yıl
Binbaşı

Hocam bu yangın Mart ayında oldu. Sonra otel açıklama yaptı zaten bir sorun yok diye.

Tabi rezervasyonu olan tekrar bir arasın ama otel açıklama yapmıştı


https://www.turizmguncel.com/haber/5-yildizli-otelden-yanginla-ilgili-aciklama





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senior.Planner -- 17 Nisan 2024; 5:49:39 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Viserion87
A
geçen yıl
Teğmen

Voyage olduğu dönemde konaklamış ve çok memnun kalmıştık o zaman çocuk almıyordu +16 yazıyordu yanılmıyorsam



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @erdsavas
-
geçen yıl
Yarbay

Merhaba,

Haziran sonu gibi kaş'a gideceğiz. Uçak ile dalaman'a gidip oradan kuzen bizi alacak öyle geçeceğiz. Dönüşte arabaya sığmayacağımız için sizce nasıl bir yol izlememiz gerekiyor ? Havaalanına dönüşte gidemem çünki kaş'tan 200km. otobüs ile dönmeye biraz korkuyoruz açıkcası hem yol uzunluğu hem çocuk gidiş tamamda dönüşte şaştık kaldık. :)



R
geçen yıl
Çavuş

Sizle konuştuktan sonra bayramın son günlerini ani bir kararla bu otelde değerlendirmeye karar verdik. Antalya otellerine hakim alışkın biri olarak ilk defa Fethiye’yi tercih ettik biz de yazlıktan daha yakın olduğu için. Çok detaylı anlatmışsınız katılıyorum ben de eksiği yok fazlası var otele biz bayıldık. 2 gecesi 1 gün önce10.500e ayarladık üstelik. F/P’nin de üstüydü. Bence bu normalde Fethiye otellerinin sezonunun daha geç başlaması ve şansa bu sene havaların çok daha iyi gitmesiyle alakalıydı. Nisanda nerdeyse yaz tatili yaptık. Otelin konumu doğası zaten muhteşem arkası dağlık orman önünde tepeden baktığın mükemmel tonda bir deniz..Ama yeme içme hizmet anlamında da bu kadarını beklemiyordum açıkçası dediğiniz gibi birçok üstsegment otelden özellikle yemek kalitesi,içerik, lezzet çeşitlilik anlamında daha iyiydi. Schiller kahve yeri olması iyiydi, biz 1 kere deneyimleme fırsatı bulsak da mixoloji barı vardı. Alkol anlamında evet bir tık daha iyi olabilirdi ama kesinlikle üzmez gayet yeterli ve iyiydi çeşit ve markalar. Personel hep ilgiliydi “memnuniyetle ve keyifli tatiller” söz kalıpları burda da mevcuttu.Bayram yoğunluğunda bile sıkıntı yaşamadık. Son gün otel baya boşalmıştı hava da daha iyiydi soğuk havuz ve denizden de faydalanabildik. Patara barda muhteşem bir gün batımı izledik. Tek sıkıntı bizce de büyük yamaçta yorucu bir tesis olması. Kompact bir tesis değil, aqua orman tarafında shuttle ve çoğu yerde merdivene alternatif asansör düşünülmüş ama ister istemez yoruyor. Bebekli küçük çocuklu ailer bu anlamda belki sıkıntı yaşayabilir ama o manzaranın hakkını anca öyle yamaçta bir otel verebilirdi. Onun dışında çocukların sıkılacağını sanmıyorum çocuklar için herşey düşünülmüş çocuklara özel plajdaki barda sigara içmek isteyenler için ayrı bir alan yapılmış açık havada bile yasak diğer kısımda mesela.Aqua kısmında bebek ve çocuklar için kumlu plaj görünümlü havuz vardı o da hoş bir detaydı. Seneye sezonda fiyatları takip edeceğim ben de ama sezon dışında da kesinlikle tercih edilebilir bir tesis.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @van_hoijdonk
A
geçen yıl
Yüzbaşı

Yeni olmamış. 13 mart tarihinde olmuş. Yenilemişlerdir.




Bu mesajda bahsedilenler: @Viserion87
V
geçen yıl
Yarbay

Girdiğim sabah yazdığım kısa bir mesajdan sonra karar verip memnun kalmanız iyi olmuş. Bencede otel 1 nisanda başladığı için acayip uygun fiyatlı açmıştı. Antalyada burada dahi 30.000 altına ısıtmalı havuz olan otel yokken (4 gece) 19.000’e hatta siz 2 geceye 10.000 vererek gelmişsiniz bayağı iyiydi. Bende sizin gibi yazlıktan geçtim bodruma gidip, dönüşte de aynı şekilde pazar yazlığa geçip pazartesi trafiksiz döndüm. Cumartesi ve pazar özellikle pazar günü otel boşalmıştı.
Mixoloji barı bende 1 kez kullandım yapılan koktelyi beğendim. Sigara olarak çok fazla sigara içilmeyen alan mevcuttu. Dediğiniz gibi bebek plajı, yukarıda yer alan kids paradise tarafı.

Blok olarak biz patara’da konakladık, tesisin uzak odalarından biriydi fakat bize çok mesafe gelmedi. Genel olarak tesis içindeki ringleri kullandık. Sarpedon havuz tarafından aqua’ya gittik aqua’dan resepsiyon tarafına ise yürüdük. Dönüşte ana restaurantın arkasından yine ringle aqua’ya çıktık. Biz dediğim gibi deniz ve ısıtmalı olmayan havuzları kullanmadık. Seneye erken rezervasyonda bakacağım otellerden birisi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ross85
S
geçen yıl
Onbaşı

merhaba tatil için didimde maxeria blue otelini ayarladık ordanda bodruma geçmeyi düşünüyoruz uygun kalabilceğimiz bildiğiniz bir yer var mı oda kahvaltı veya yarım pansiyon herşey dahil olabilir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
geçen yıl
Onbaşı

2021de club müskebi otelde yarım pansiyon olarak kalmıştım yemekleri çok çeşitli olmasa da genel olarak iyiydi. Özellikle deniz dalgasızdı ve hemen derinleşmiyordu. Ben de didim taraflarında tatil arayışındayım maxeria ile ilgili bilginiz var mı?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @seda4002
S
geçen yıl
Yüzbaşı

Selamlar oteli 2 gün alabilmek için otelle mi iletişime geçmek lazım? Ets tur sitesinde 3 gece konaklama kısıt var en az.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ross85
M
geçen yıl
Teğmen

orange county belek için yorumunuz nedir acaba o fiyatlara göre fazla birşey beklememek lazım gibi ama hiç tatil hayalim yoktu aklıma girdiniz


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @erdfb_1907
M
geçen yıl
Teğmen

aslında olay biraz karışık :) belirttiğiniz otellerin coğu pazaramatatil sitesinde yok oradaki kampanyaları combo yapmaya calısıyordum :)
20-27 arası 21.700 tl çıkıyor.
pz1500 kodu ile 1500 tl indirimle 20200 e geliyor.
ve vakıfbank 20000 tl üzeri 2000 tl puan veriyor.
yani 18200e 7 gece tatil yapmış oluyoruz tek sorun 4 taksit :)
maximumum yok ama yinede utopia düşünüyorum keşke pazarama sitesinde olsalardı





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcan78 -- 17 Nisan 2024; 16:9:27 >


Bu mesajda bahsedilenler: @erdfb_1907
M
geçen yıl
Onbaşı

4-9 ağustos arası 2 kişi+1yaş bebek
pine bay holiday resort 60000
Green bay resort 58000
Hangisini tavsiye edersiniz
5 gece bu fiyat bandında tercihen egede ve denizi dalgasız az dalgalı tavsiyeniz olur mu



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 5 cevap geldi.
H
geçen yıl
Yüzbaşı

Utopia Beach Club
Baia Salima Kemer
Selectum For Two Side

Bu 3 otelden hangisi tavsiye olunur?deniz ve içecek kalitesi yönüyle? 2 yetişkin temmuz dönemi gidilecek.



M
geçen yıl
Onbaşı

Olabilir tabi değerlendiririm.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @senayakbas
P
geçen yıl
Yarbay

İçkilerin sahte olma durumu varmıydı hocam ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @man utd
S
geçen yıl
Binbaşı

Animasyon, büyük tesis gibi beklentileriniz yoksa eğer Sentido Bellazure mükemmel bir denize sahiptir, Bodrum/ Akyarlar bölgesinde, az ama öz prensibiyle çalışan bence başarılı bir tesis.
Diğer önerim Sundia Exclusive by Liberty Fethiye, bu tesis te küçük ama kaliteli bir tesis, yalnız Çalış bölgesinde olduğundan öğlene kadar deniz sakin, öğleden sonra deniz hareketlenir bu bölgede.

Ege bölgesi istediniz biliyorum ama bebek sebebiyle ben yine de Sideden bir otel önermek istiyorum, bu otelin denizi inanılmaz sığ, bence tam küçük bebek ve çocuklara uygun, Minik minicik dalgalar olsa da deniz tam çocukla oynanacak cinsten, Miramare Queen Hotel, tesisi eski ama yeme içme kalitesi oldukça başarılı bir otel.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @my90
M
geçen yıl
Yarbay

Hayır , kesinlikle sahte olduğunu düşünmüyorum.
Aslında 2 tane daha Granada oteli var diğer ikisi gayet başarılı. Hatta Granada Luxury okurcalar da geçen yıl kaldım, fazlasıyla memnun kalmıştım, avsallardaki iki otelin arasında 6 7 km var. Orası açılmadığı için granada avsallara yönlendirildim.
Sonradan yorumları da okuyunca farkettim ki avsallar personel kalitesiyle baya geride.
Örneğin kalamar çıktığı bir akşam (çok da severim) alan herkesin tabağında kaldığını gördüm.
Alıp denediğimde aslında gayet taze lezzetli fakat aşçısının vasatlığı yüzünden kayış gibi olmuştu.Pişirmeden önce soda ve karbonatla işlemden geçmesi gerekiyor, yapmazsan kayış gibi oluyor.
Diğer yandan meyveler özenlice yıkanmamış, kiriyle birlikte önümüze geliyordu.
Yaş pastaları küçük dikdörtgen şeklinde 10 15 farklı renk ve çeşitlerde olsa da hepsinin tadı aynıydı.
Malzeme kalitesinde sıkıntı yok fakat müşteriye sunumu vasat.
Otelde çok ciddi şekilde yönetim zaafiyeti mevcut



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @premiumbeyin
U
geçen yıl
Yüzbaşı

Aslında fiyat normal bir daha ki dönem o paralara çok daha yukardan açacaktır o otelde beklenti çok fazla



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @gorkemnalbant