Eve gelince tekrar baktım .Xml olarak attığım sony televizyonum için geçerliymiş bunda direk klasör olarak atılıyormuş.Çok fazla uygulama var hangisi olduğunu hatırlamıyorum şuanda.Güncelleme ile alakalı bir sorun olacağını düşünmüyorum ben size kendi kanal listemi kopyaladım bakalım bir deneyin dilerseniz bir hata yada problem olucak mı. https://dosya.co/6mbv7bglbypn/PhilipsChannelMaps.zip.html Zip den çıkarıp direk klasör olarak usb belleke atın.
https://www.philips.com.tr/c-p/48OLED708_12/oled-7-series-4k-ambilight-tv Arkadaşlar philipsten 48oled708 televizyon aldım..ancak hareketli görüntülerde titreme sorunum var.görüntü ayarlarını nasıl yapmam lazım ? hdmi kablonun etkisi ne? bi de 120 hz lik hdmi 1 girişine bağlı ondan dolayı olabilir mi?çünkü bizim tv yayınları 50 hz biliyorsunuz..gerçi aynı kasma hissiyatı beinconnect uygulamasında da var..bilemedim..tecrübeli arkadaşlara bir danışmak istedim..yardımlarınızı talep ediyorum.
Philips 77OLED809 modelini taze almış bulunmaktayım yarın teslim edilecek. İlk defa philips tv alıyorum var mı önerileriniz kurulum için? Renk kalibrasyonu duvar montajı, video ayarları, güncelleme yapma ya da yapmama gibi?
https://www.forum.inceleriz.com/konular/65pml9507-ambilight-sorunu-ve-servis-problemi.2073/
5 ayın sonunda değişim kararı çıktı neticede yasa ne diyorsa öyle ya da böyle yapmak zorundalar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @merter2006