Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir
3480
Cevap
221079
Tıklama
14
Öne Çıkarma
Cevap: 2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (177. sayfa)
G
7 ay (27404 mesaj)
Yarbay

Yanma durumu tamamen kullanım alışkanlıkları ile alakalı hocam, Eğer oled alıp tüm gün her gün tv kanalları izlenir ise yanma riski daha yüksek ama ben online platformlardan veya aldığım, indirdiğim film ve dizileri izleyeceğim dersen ve bütçen elveriyorsa oled mantıklı bir seçim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Cpt. Miller
C
7 ay (16790 mesaj)
Yarbay

Evet hocam tv yayını ağırlıklı kullanacağım, zaten daha dayanlıklı olur düşüncesiyle Mini LED'i tercih ettim, tv'ye konsol da bağlamayacağım. Ürünü Vatan Bilgisayardan aldım, Horoz lojistik adında bir firma ile çalışıyorlar. Bursa'dan İstanbul'a gelecek ürünü 2 günde dağıtım şubesine ulaştıramadılar, çok ağır çalışıyorlar neyse sağlam getirsinler de önemli değil.

Bu arada Mini LED de yabana atılacak bir panel teknolojisi değil, oyun 4K film tv yayını genel kullanım için. Avantajlı olduğu taraf HDR ve parlaklık, oyun için 4K'da 144 Hz desteği var, tv yayınında 4K 120 Hz'e kadar var. OLED ince yapısıyla, yüksek kontrastıyla hepsine kıyasla daha teknolojik bir ürün, ama bence biraz daha gelişmeye ihtiyacı var.



https://www.samsung.com/tr/tvs/tv-buying-guide/mini-led-vs-oled/





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 25 Temmuz 2025; 16:31:36 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Mr.Glorfindel
V
6 ay (428 mesaj)
Yüzbaşı

Merhaba arkadaşlar, forumda philips tv oled vs kullanan pek yok gibi yeni gördüm mesaj atayım dedim , neredeyse 10 ay olacak philips oled759 serisini aldım genel anlamda ps5 için kullanıyorum artı olarak futbol maçları arada dizi film vs ,odamda güneş ışığı oluyor ama parlaklık çok iyi cihazdan çok memnunum açıkçası,beni tatmin ediyor herhangi oled ile ilgili sorunda yaşamadım, yaşamamda umarım :)



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

L
6 ay (141 mesaj)
Teğmen

Benim Tv'de İlk defa insanların yüzleri sarımtırak oldu sonra tekrardan geçti ama canımı sıktı bu olay nedir bilen varmı ?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
6 ay (7847 mesaj)
Yarbay

Aynı durum geçen gün bende de oldu. Görüntü oynatırken renkler aşırı patlak ama örneğin youtube anasayfada normaldi. Tv kablosunu söküp takınca düzeldi tekrar. Sanırım yazılımsal bir sıkıntı var son güncelleme ile birlikte. Hue ve bridge bağlantısında da sıkıntı olmuştu.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @lynx06
V
6 ay (428 mesaj)
Yüzbaşı

Bi ara güncellemeden sonra benim tvde açılmıyordu ,fişini çekince kendine geliyordu ama şu an son güncellemeden sonra düzeldi



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @HyperXCrossfire
I
4 ay (479 mesaj)
Yüzbaşı

arkadaşlar merhaba 9507 modelinde kaç gb ram var, alınırmı tafsiye edermisiniz tşkler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
4 ay (2705 mesaj)
Binbaşı

3 senedir kullanıyorum, her yönüyle memnunum. Sıfır yoktur sanırım, İkinci el uyguna bulunduysa alınır bence. MiniLED güzel teknoloji.
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ICEBLUEE
A
4 ay (5012 mesaj)
Yarbay

Philips 65OLED809/12 tvyi nasil bilirsiniz arkadaslar? S90F ve C5 3 tv arasindan hangisini almami tavsiye edersiniz?



M
dün (2705 mesaj)
Binbaşı

3 senedir ilk kez film izlerken görüntü dondu. Hiç tepki vermedi kumanda. Arkadan kapatayım derken ana ekrana attı kendini ve güncelleme var yazdı.

Telefonun kamera ile baktım bütün tuşlar basıyor ama orta tuş basmiyorsu. Telefondan uygulama üzerinden "ok" dedim kumanda çalışmaya başladı şuan güncellemeyi yüklüyor. Başına gelen olursa diye yazayım dedim :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MySun -- 12 Şubat 2026; 18:52:50 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.