Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
194
Cevap
4676
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: 2020 LG LED MODELLERDE KİRLİ EKRAN DURUMU (4. sayfa)
İ
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: i_brahi_m

Rnnn efendi laf kalabalığını bırak 3 tane şey söyledin bunları kanıtla yoksa iftira atmış olursun. Artık bu işi yapma veya nick değiştir yeterince ifşa oldun.

KANITLA 3 MADDEYİ hadi
Hatırlatayım istersen
1. Lg fan boyu olduğumu
2. Her forumda seni kötülediğimi
3. Q70t için ışık sızması var deyince etmedim dediğin hakaretleri
İyilik abidesi Rnnn daha bu soruma cevap vermedin ama dur en kısa sürede o TV tavsiye forumundaki bütün herşeyi çıkaracağım bakalım kimmiş suçlu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
3 yıl
Yarbay

Yahu insan nerden biliyorsun kanıtın var mı neden sürekli iftira atıyorsun senle tartışan herkes bu kişi mi olamak zorunda. Kanıt göster ondan sonra istediğini söyle



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
3 yıl
Yarbay

Neyse millet boşverin baksana kaç kişi ile durmadan tartışmaya müsait birisi ya bi kerede yazmayayım demiyor. Herkes suçlu mübarek bi tek bu şahıs haklı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 yıl
Yüzbaşı

İnsan tv fanatikliğinden tartışır mı yav... Alın ucuza bir şey tvde doğru düzgün izlenicek bir şey kalmadı zaten... Biri diyor Samsung biri diyor LG gece gece iyi güldüm



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
3 yıl
Yarbay

Peki öyle diyorsun 2 kere senden özür dilemedim mi madem haklıydın madem öyleydi neden bişey yazamadın bi de herkesle konuşurum diyorsun.
2. Senle bir problemim yokken neden sadece q70t de ışık sızması var dedim diye hakaretler yok hakkımı helal etmiyorum dedin.
Tamam dedim kızgın olmuş olabilir birde bize küfür eder gibi gelmiş lg TV alınmaz diye konu açmışsın. Şimdi sormazlar mı adama ne demek bu diye
3. Başkasına hakaret etmedim dedin peki bana niye hakaret ettin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
3 yıl
Yarbay

Doğru herkes kötü niyetli bi sensin iyi niyetli iyilik meleği bırak ya süslü lafları



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
3 yıl
Binbaşı

Siz bu tip karalama amaçlı konu açan satıcılardan uzak durun bence :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
3 yıl
Yarbay

Arkadaşlar boş verin kendi dediğinden başka bir şey bilmez yazar yazar gider siz bişey yazmayın bence. Çünkü bilgi amaçlı değil art niyetli açılmış bi konu daha fazla uzatmaya gerek yok. Delikanlı olsa 3 tane iftira attı onu kanıtlar bişey sorduk adam her seferinde bu işi Allah rızası için yapıyorum dedi kendisi geldi q70t böyle dedim diye inanın bakın kaç kişi ile münakaşaya girdim kimseye kötü bir laf etmedim. Saydı döktü neler neler şimdi de gelmiş mağduru oynuyor. O hakkını helal etmiyorsa bende etmiyorum. Gördünüz yalan söylüyorsun bile diyemiyor sadece sağa sola hakaretler milletin işi yokta senle uğraşıyor sanki.
Cevap vermeyin yazar yazar baktı muhatap olan yok gider. Dediğim gibi mağdur değil bişey değil aksine 4 5 kişiyi verdiği tavsiyelerle mağdur etti sonra da konuya girmedi belkide köşeden milleti izledi nasıl mağdur oldular diye.
Ama bütün msjlarını çıkaracağım iftira atmak nasılmış görecek bu iş burda bitmedi öyle hakkımı helal etmiyorum yok. 4 5 ay süremi harcadı ben 2 2.500 ile işi kapatacakken yok şu olu yok bu olmaz 4700 e kadar çıkardı. Şimdide yardımcı oldum diyor.
Neyse dediğim gibi verdim dediği tavsiyeleri tektek bulacağım.
Bak birde 4 binlik tvden oled performansı bekliyor muşum dediği lafa bak benim o kadar kafam çalışmıyor da oled le giriş seviyesi TV yi bilemeyecek.
Neyse uzattıkça sinirim bozuluyor gerek yok can sıkmaya.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 15 Nisan 2021; 12:26:1 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
3 yıl
Yarbay

Adamın açtığı konu başına dert oldu demek ki neymiş art niyetli olmamak lazımmış. Sandı ki millet sen haklısın diyecek hey gidi dünya hey kazdığın kuyuya düşmek diye buna denir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
3 yıl
Yüzbaşı

O zaman en çok fanatik burada var demek ki hocam. Tv alma arifesinde olduğum için birkaç aydır tv bölümüne giriyorum, ne zaman bir konu içinde kullanıcı deneyimi yada bilgilendirici içerik okumak istesem onun yerine milletin birbirine laf attığı, hakaret ettiği, benim televizyonum seninkini döver tarzı atışmaların olduğu mesajları görüyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @Philipp_Plein
R
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

adam normal bi mesaj yazmış adama verdiği cevaba bakın şu mesajları normal bi insan yazarmı sizce?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
3 yıl
Yarbay

RNNN SENİ ALLAH'A HAVALE EDİYORUM Bİ GÜN BUNLAR AKLINA GELİRDE İNŞALLAH PİŞMAN OLMAZSIN BAKALIM O KADAR İFTİRA AH ALDIN HESABINI NASIL VERECEKSİN.
SEN GİBİ LAF ÇAMBAZI İLE KİMSE BAŞA ÇIKAMAZ ŞU MÜBAREK GÜNDE ZAMAN AYIRMAYADA DEĞMEZSİN.
SÖYLE SÖYLE KENDİN DİNLE HESABI



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

hocam o şahısa allah sizi inandırsın en az 100 kez cevap verdim yanlış anlaşılmasın bunu bişey için söylemiyorum ama insanda bazı duygulardan biraz olacak...gidip saçma sapan toshiba rgbw dizilim lg berbat samsung ru modellere bakarken genel anlamda diğlerlerinden daha iyi olan yansıması parlaklığı motion vs lg modeli önerdim aldığı paraya alabileceği daha iyi bir tv modeli yoktu piyasada...bu arkadaş diğer tv leri görmediği için ve aldığı tv va panel olduğu için oled siyahı göreceğini düşündü ama göremeyince vay efendim bu aslında va değil ips va bu modeller sorunlu vs gibi yorumlar yapmaya başladı...

yani şu forumda elimden geldiğince insanlara hiçbir karşılık beklemedne yardımcı olmaya çalışıyorum ama yinede suçlu çıkıyorum o yüzden artık gerekmedikçe yazmıyorum karışmıyorum ama bazen dayanamıyorum :) bu şahısların hakkı forumdaki tv satıcıları...bir tane var mesela lg satıcısı aynı paraya çok daha iyi tv ler varken yok kumandası yok işletim sisteminde şu program var yok mouse kullanılıyor gibi saçma sapan özelliklerle insanların gözünü bpyayıp satış yapacak birileri lazım daha çok hoşlarına gidiyor insanların...birde tv satıyor bu şahıslar diye işin teknik kısmını bildiğiini düşünüp bunlardan akıl alıyorlar ben gerçekleri yazdığımda marka düşmanı ilan ediliyorum neyse fazlada uzatmaya gerek yok hocam azda olsa durumu farkında olan sizin gibilerin olması güzel :)




Bu mesajda bahsedilenler: @_*_ShadoW_*_
R
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

hayatın özeti gibi insanlarla dolu bu forum iyilik yap nankörlük gör...

aynen ibrahim sana çöp tu modelleri önermeliydim haklısın paranın karşılığında alabileceğin genel olarak en iyi modeli önerdiğim için özür dilerim

ama şunuda bil aylarca saatlerce anlamsız sorularını hiçbir çıkar beklemeden cevap verdim parana yazık olmasın diye eğer küçükte olsa hakkım varsa helal değil

bi insanda biraz vefa utanma gibi duygular olacak olmayınca sonuç yukarda gördüğünüz gibi...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >