Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
20
Cevap
2083
Tıklama
7
Öne Çıkarma
Cevap: 2018-2019-2020 Sınav Analizi ve Tahminler (2. sayfa)
E
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhabalar tekrardan, özelden çok fazla mesaj geldi elimden geldiğince tahmin etmeye çalıştım bu süreçte yine tahminler yapmaya çalışacağım. Birkaç konu hakkında da eklemeler yapmak istedim.

- Özellikle forumdaki havanın çok olumsuz olduğunu yazanlar oldu; ama şunu eklemek isterim forumda her sene hava kötü oluyor :D Yani 2017 sınavına amannn çok da zor değildi diyenler de olmuştu. İnkar etmiyorum sınav kolaydı; ama herkesin oynadığı aralık bellidir az çok. Astronomik sıralama değişimleri özellikle ilk 20 k'da bence çok mümkün değil. Evet gerilemeler olacaktır; ama bence astronomik olmaz.

-İkincisi de çevreden herkes fulledi sözü. Bu konuda şöyle bir örnek vermek istiyorum, kendi senemde bir arkadaş sınav sonuçları açıklanana kadar matematiğinin full olduğunu söylüyordu sınav sonuçları açıklandığında harbiden yanlışının olmadığını ama 6 tane boşu olduğunu öğrendik. Sınav sonucu açıklanana kadar ki süreçte insanlar psikolojinizi bazen yormak isteyebilir hatta kendi psikolojilerini korumak için sınavı çok iyi yaptığını iddia edenler, sınavı yapamayıp kolay olduğunu iddia edenler olacaktır. Çok da sallamayın. Sonuçları görene kadar hiçbir şeyin doğruluğundan emin olamazsınız çünkü.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.