Aracın ilk sahibiyim. 1 Temmuz 2015 SEAT ERYA Otomotivden çıkışlıdır. Tüm yıllık bakımları yine Seat yetkili servisi ERYA Oto'da yaptırılmıştır. Temmuz 2018'e kadar muayenesi vardır. Alındığı günden beri titiz bakılmaktadır o açıdan içi gayet temizdir.
Herhangi bir kazası ya da problemi yoktur. Kapalı garaj arabasıdır, kilometresi araç çok aktif kullanılmadığından düşüktür.
Herhangi bir kazası ya da problemi yoktur. Kapalı garaj arabasıdır, kilometresi araç çok aktif kullanılmadığından düşüktür.
1.4 Style paketidir. Fiyat: 47600 TL.
Tel ya da pm'le ulaşabilirsiniz. Araç linki aşağıdadır;
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-ilk-sahibinden-temiz-1.4-seat-ibiza-style-16500-km-de-476393771/detay
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.