Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir, 3 mobil kullanıcı
1906
Cevap
82017
Tıklama
19
Öne Çıkarma
Cevap: 2015 ÖSYS Yerleştirme sonuçları (ANA KONU) (AÇIKLANDI) (18. sayfa)
E
10 yıl
Yüzbaşı

Uludag Uni cikti. Hayirli olsun herkese de.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

V
10 yıl
Teğmen

Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği.Burda okuyanlar ve okuyacaklar olanlar söylerse...



P
10 yıl
Yarbay

Ben de iletişim fakültesi mezunuyum, şuanda da yüksek lisans yapıyorum.
Anadolu Yakası'nda iseniz servis mantıklı. 1 ila 1,5 saatte evden okula ulaştırıyor servis ve saat başları kalkıyor.
Yurt hayatı pek tavsiye edilmiyor, okula yakın evler güzel ve fiyatlar uygun.
Hazırlık bizim zamanımızda mecburiydi, muafiyet sınavına giriliyordu, daha sonra zorunluluk kalktı ve isteğe bağlı oldu. Bu yıl bir değişiklik olmadıysa zorunlu hazırlık yok.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Kedili Kola
N
10 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: vocimon

bi yere yerleşen ek tercih yapabiliyor mu ?

maalesef yapamıyor.



H
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: vocimon

Geçmiş olsun herkese ..


Akdeniz üniversitesi manavgat myo pazarlama ...

varmı buraya düşen ? pek gitme taraftarı değilim açıkcası

Orada 2 sene önce işletme okudum. Hocaları güzel ve piyasa deneyimi olan insanlar fakat okula gelen insanlar eğlence arayan tipler çoğunlukla. İlçe turistik bölge olmasına rağmen pahalı sayılmaz öğrenci için kış ayları sıkıcı geçebilir ama yaz ayları yaklaştıkça ilçe canlanır ve iş imkanları da artacağı için maddi olarak da güzel olur. Kyk hemen okulun dibindedir yürüyerek 3-5 dk sürer ayrıca okulun etrafında öğrenciler çoğunlukta oturur, öğrenciye ev vermeyiz olayı olmaz. Kafeler çarşı içerisindedir okulun yanında bir tane kafe vardır herkes orada takılır. İtiraf sayfası şu kızı gördüm, bu erkeği gördüm diye kaynar durur. Ben 2 senede gördüğümü söyleyecek olursam eğer derslere ilgi gösterirsen hocalar sever seni ve 3 senede mezun olamadım gibi bir olay yaşamazsın. Ayrıca kızları açıkçası bana paraya tapan insanlar olarak göründü araba veya para varsa olmayacak iş yok. Sınıf 5. olarak mezun oldum sonra dgs ile geçiş yaptım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: FurkanCbn

Yaş 19 ama Facebooktaki resmim 3.5 yıllık .:D

2014 de koymuşsun. Bilemem valla o durumla gidersen dayak yersin, seni ünideki kızlar ay bu çok tatlı ya diye sever





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 24 Temmuz 2015; 10:25:03 >

E
10 yıl
Er

Allah razi olsun :)

kolay değil işin hadi bakalım insallah olur




Bu mesajda bahsedilenler: @Kenshi
A
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: tekadamm

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3


quote:

Orijinalden alıntı: tekadamm

Marmara iletişim fakültesi ne yerleşme hatası yapan gençler varsa yardımcı olurum.


Yerleşme hatası??

Evet sadece adı var içi bom boş bir okul, başlayınca anlarsın. Pişman olmayan bir arkadaşıma daha rastlamadım..

Marmara halkla ilişkiler ve tanıtım kazandım eziyet çekicez o zaman



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

A
10 yıl
Yarbay

Marmara Tarih geldi, Osmanlıca konusunda tavsiyeleri bekliyorum


< Resime gitmek için tıklayın >



L
10 yıl
Binbaşı

Hayırlı olsun



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @pcqurdu
K
10 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: CSDFL

2 sene sonra ayni seyleri bizde yasayacaz simdiden stres basti insallah hepiniz istediginiz yeri kazanabilmissinizdir

Hocam stres yaparsanız bu okul bitmez sakin bir şekilde önünüzdeki 2 yılı iyi değerlendirin gerisi kısmet



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

_
10 yıl
Yarbay

H
10 yıl
Teğmen

Gaziantep TIP var mı beyler



@
10 yıl
Yarbay

Çok egzantrik geldi ,hani dünya da mühendislik bitmiş,uzaya açılalım babında.
Birde sizin bölümü çok geniş tutmuşlar uzay mühendisliği diyerek,Ucu açık yani sen baya bi okucan anlaşılan.
Bence dünyadaki gibi ayırmaları gerekirdi.uzay makinesi müh.-uzay elektriği mühendisliği v.s. gibi




Bu mesajda bahsedilenler: @Queen 👑
E
10 yıl
Yüzbaşı

Teşekkür ediyorum,sizin askerlik gibi bir ayak bağınız kalmamış bu yüzden çok daha özgürsünüz bence. Deneyin hiç değilse denemedim demez,pişmanlığınız artmaz. Lakin ben askerlik olayı yüzünden pekte sıcak bakamıyorum bu olaya kendi adıma,bakalım artık hayırlısı adımıza. Saygılar bizden,tebrikler şimdiden




Bu mesajda bahsedilenler: @DumSperoSpero
R
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia


quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Orijinalden alıntı: robotica


quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia


quote:

Orijinalden alıntı: robotica


quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Aöf den anlayan pm ile ulaşabilir mi

Turkiye de 3 okulda AOF var. Hangisi?

Ataturk universitesi
Anadolu universitesi
İstanbul universitesi

Hepsi olur ama istedigim Anadolu Universitesi anliyorsaniz derdimi anlatayim :)

Siyaset Kamu kazandım.4 yıl bu bolumu okuyacagim bu sene tekrar ygs ye girip 2 yillik Lojistik Okumak istiyorum baktim puanina bu yil 204 diyor.

Ygs 6 dan op dahil 204 almam lazim sanirsam birde okul puanim %50 dusecek dimi okudugum icin

Orgun okuyorsaniz baska onlisans ya da lisans okuyamazsiniz. 2. universite olarak acikogretim lojistik yazabilirsiniz.

aynen aö yazicam lojistik :)
puan onemli mi yoksa sadece baraj mi

LYS ye girmenize gerek yok ki :)

Eylülde 2. üniversite kapsamında sınavsız olarak yazabilirsiniz...

http://ikinciuniversite.atauni.edu.tr
http://ikincidiploma.istanbul.edu.tr/
https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/nasil-ogrenci-olabilirim/ikinci-universite

Bu guzel birseymis :)))

Hem bana yakin eskisehir bilecigi kazandim sonucta :)

Sormak istedim soru ben simdi kayidimi yaptirdim sadece sinavlara girsem olur değil mi yani derse girme zorunlulugu yok aöf mantığı




aöf'de herhangi bir ders devamı zorunluluğu yok. sadece sınavlara giriyorsunuz. atatürk ve istanbul ünide vize sınavları internetten, sadece finallere okulda giriyorsunuz. anadolu ünide vizeler de okulda giriliyor.

anadolu üni tüm şehirlerde
istanbul üni 42 şehirde
atatürk üni 62 şehirde

sınav merkezi açar.



P
10 yıl
Onbaşı

Adaylardan mezun olduğu liseden onaylı sureti veya noter onaylı sureti alınacaktır. (diploma)

Neyin onayı bu bilen var mı beyler? Direk gidip fotokopi çektiremiyor muyuz bu diplomanın?



R
10 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: deimos

Arkadaşlar herkese merhaba,

ODTÜ Havacılık ve Uzay Müh. mezunuyum. Bölümle, okulla ya da Ankara'da okumakla ilgili bilgi almak isteyen varsa yardımcı olabilirim.

Peşin not: yurtlar hakkında malesef çok bilgi sahibi değilim.

Herkese hayırlı olsun, unutmayın ki üniversite hiçbir şey demek değil, iş hayatına atıldığınızda hangi okul/bölüm mezunu olduğunuz değil sizin kendinizi ne kadar geliştirdiğiniz değerlendirilecek.

İşsiz misiniz yoksa hemen çabucak iş buldunuz mu?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: loooooolli

Kardesim hukuk istiyordu türk dili ve edebiyati kazandi odasinda ağlıyior biraz kendine gelsin tokadi yapistiracam ağzına ne güzel bölüm sukretsin haline

bence kardeşin çok haklı edebiyat bölümüne alım iş imkanı çok az bence hukuk kazanacak düzeyde ise bence 1 sene daha denesin ben ataması olmayan öğretmen olarak bunu tavsiye ederim.



P
10 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: kepirlikerem


quote:

Orijinalden alıntı: pcko1

quote:

Orijinalden alıntı: kepirlikerem

Arkadaşlar Nişantaşı Üniversitesi Diyaliz Bölümü hakkında bilgisi olan var mı? Okul hakkında, bölüm hakkında her türlü bilgiye ihtiyacım var.

maalesef 2 senedir bu üniversitedeyim. Ben sevmiyorum. sevenler var.bana daha çok ticarethane gibi geliyor. anakampüs kağıthane'de. Sağlık bölümleri bayrampaşa'da kuç uçmaz kervan geçmez ücra bir. köşede. sende maalesef oradasın. Beklentin yüksek olmasın. merdiven altı üniversite. hiç bir sosyal aktivitesi yoktur. tabi ne beklediğine bağlı. kıytırıktan birileri geliyor arada yersen. bu arada birileri gösteriş yapmak adına ayfon, makbuk falan son model telefon bilgisayar falan görürsen yerinme yada ne bileyim karşındakini bir şey sanma kimsenin cebinde kuruş yok.

Eyvallah hocam. Ben değil kuzenim kazanmış burayı, o da isteyerek değil hocasının yanlışlıkla burayı yazması sonucunda. Yoksa böyle bi bölüm aklımızda bile yoktu. Şimdi gitmese seneye puanı kesilecek, bizde kazanmışken gitse mi acaba diye düşünüyoruz. Sonuçta seneye puanı kırılıcak ve bu yüzden kazanamazsa bi yıl daha bekleyecek olacak 2 yıl. En azından 2 yılda bi dşploması olur 2 tıl sonrada tekrar girer sınava

Kuzenin erkekse karışmamda kızsa kesinlikle gelmesin diyebilirim. Özellikle istanbulda oturmuyorsa hiç zahmet etmesin.
Ya aslında ne bileyim. Üniversite tanıtımlarında abrtıldığı gibi bir yer değil. Dünya üniversitesi diyorlar ya o kesin yalan. Ben işte buna sinir oluyorum. Sen bilmiyorsun şimdi sadabat kampüsü nasıl diye videosunda dünya üniversitesi diyor. Benim boyum 174 koridorda eğierek yürüyorum tavanı çok alçak. Kafamı kaldırsam lambalara çarpıyorum. Hiç bir sınıfında cam yok. Yazın yarım saat sınıfta duramazsın hem çok sıcak hem cam olnadığı için çook havasız. Klima var ama çok ses yapıyor buserde ders işlenmiyor. Organik sınıf diye bir şey yapmışlar heryer kir-pas içinde. Aynalar ve metallerin hepsi paslı. Boyamıyorlar çünkü boyada kimyasal varmış. Heryer pas olan dünya üniversitesi mi olur. Erasmus var diyorlar yalan. Çünkü hiç bir bölümün antlaşması/denkliği yok. Kazayla gitsen bile geri dönünce fark dersleri vermen gerekecek buda dönemi uzatacak. Ders başına bin lira para istiyorlar. Erasmus için versiği desteğin 3 katınu geri istiyorlar dönünce. Kütüpane dediğib yerde 5 bilgisayar var. Okulda sağlık bölümleri, aşçılık, 2 tane bilgisayar atölyesi dışında hiçbir labratuvar yok. Nasıl dünya üniversitesiyse. İlk okullar bile kar tatili yapmazken biz fazladan 3gün tatil yaptık yağmur yağsa tatil yapıyorlar. Bir sınav yapıyorlar sonra onu on defa erteliyorlar.

Ama ne bileyim. İnsanlar iyi gibi. Heryerde cins adamlar çıkar ama öğretmenide öğrenciside yardıncı olmaya çalışıyor her konuda. Kimse kimseyi öyle aşağılamıyor. Yardımseverler yani. İyi öğrencileri var. Bu iyilik insani anlamda. okulda başına bişey gelmez çok kaşınmazsa gözünüz arkada kalmaz. Ama Akademik olarak bir şey bekleme.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.