Hücre iskeleti gelecek mikrotübül felan Ekolojide S tipi J tipi eğrileri yorumlatacak. Basit bir canlıların sınıflandırılması sorusu gelecek, hangisi kurbağa ve balığa aittir gibi. Amniyon kesesi , allantoyis vs gelecek kesin.Sağlam ve eleyeci olacak. Hormonlardan FSH ve LH yorumlatacak. Kıkırdaklarla ilgili soru çıkcak, hiyalin fibroz elastik, banko Eritropoietin hormonuyla ilgili yorum çıkacak, bilen rahat yapcak Pıhtılaşmayla ilgili sıralama sorusu bekliyorum, gelme ihtimali çok yüksek.
Bana güvenin beyler bio konusunda...
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Ekolojide S tipi J tipi eğrileri yorumlatacak.
Basit bir canlıların sınıflandırılması sorusu gelecek, hangisi kurbağa ve balığa aittir gibi.
Amniyon kesesi , allantoyis vs gelecek kesin.Sağlam ve eleyeci olacak.
Hormonlardan FSH ve LH yorumlatacak.
Kıkırdaklarla ilgili soru çıkcak, hiyalin fibroz elastik, banko
Eritropoietin hormonuyla ilgili yorum çıkacak, bilen rahat yapcak
Pıhtılaşmayla ilgili sıralama sorusu bekliyorum, gelme ihtimali çok yüksek.
Bana güvenin beyler bio konusunda...
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >