Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5250
Cevap
293132
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: 2013 Philips 7008 Serisi Ana Konu (42/47/55PFL7008K) (136. sayfa)
H
12 yıl
Binbaşı

Camlı bir sehpa patron kesinlikle istemiyor, o yüzden o iş yaş .

Universal Media Server'da epey bir denedim altyazı okutmayı, en son yaptıklarımı yazayım sana:

Transcode Ayarları > Genel Ayarlar: Altyazı dili önceliği "tr", Altyazıları zorla "tr" yazıyor. Bunları ben mi yazdım, onu hatırlamıyorum .

"Dosya ismi aynı olan .srt/.sub altyazı dosyalarını otomatik yükle" seçeneği işaretli olacak.

Bütün bunlara rağmen başaramamıştım. Ama en son şunu yaptım ve halloldu:

Transcode Ayarları > MEncoder:

Altyazı codepage: Turkish seçince sorun halloldu. İlginçtir, şu an o seçenek cp1254 olarak görünüyor, ama altyazıları yine de görebiliyorum.

Tabii TV'de klasörde gezerken (External Subtitles) yazılı olana tıklarsan altyazılı bir şekilde film başlıyor. TV'den altyazıyı açman gerekmiyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci79 -- 12 Ekim 2013; 13:28:17 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @streamin
K
12 yıl
Binbaşı

Western Digital Media Player'ımı Kurmaya Karar Verdim ,
Artık daha Fazla Masraf Yapamam :) Kartlar Fullendi İyice.

3D Film İzlemiyorum Zaten , Açar Bakarım Artık 2D Dizilerime :) Kablolar Biraz Uğrastırcak Ama Yapcak Bir Şey Yok.



A
12 yıl
Yarbay

fiyat düşmüyor
sanırım bayramda da düşmeyecek
kaçırdık 2.400 TL fırsatını

düşmeyi bırak teknosada fiyatı daha da artmış


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
12 yıl
Binbaşı

Bilgisayarı HDMI kablosuyla bağlayıp FIFA 13 oynadım, az da olsa bir gecikme süresi var. Ama bu galibiyetimi engelleyemedi tabii .

Ne yaptıysam sesi TV'ye aktaramadım. Ses denetiminde HDMI aygıtı görünmedi. Realtek HDMI Audio Codec yükleyeceğim, belki işe yarar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
12 yıl
Binbaşı

"Bayram boyunca tüm Philips Smart TV sahiplerine hediye filmler

Philips Smart TV sahipleri, Turkcell TV uygulaması ile birlikte Kurban bayramı boyunca Bayram Kategorisi altındaki tüm filmleri bedava izleme şansı yakalayacak.*

Turkcell TV uygulamasında kullanıcılar aynı zamanda akıllı telefon, tablet ve PC'lerde de kendi hesaplarıyla giriş yaparak film kiralama seçeneği sayesinde en güncel filmlere ulaşabiliyor. Uygulama, 2012 model 6000 serisi ve üstü tüm modellerde kullanıma açıldı.

Philips Smart TV'lerin zengin içerik dünyasında; şu an 30'un üstünde yerel ve 600'ün üstünde global uygulama bulunuyor.

*Bu kampanyadan yararlanmak için Turkcell kullanıcısı olma şartı bulunuyor."

http://www.chip.com.tr/haber/philips-smart-tv-sahiplerine-bedava-film-var_43129.html



A
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: escofly

sokiim şu elektronik işine almıyorsun göz kalıyor, alıyorsun binbir dert yahu. geçen sene kliksadan alıp geri verdiğim 47pfl6877'den sonra yine kliksa indirimiyle 55pfl7008 aldım. 6877 ekran takılmaları yüzünden iade edilmişti. inatla sırf ambilight yüzünden bu yeni serileri takip edip kliksanın indirimdeki son tv'sini yine satın aldım. bu sefer takılmalara dikkat etmeyeceğim dedim, gerçekten de kafamı takmıyorum zira bu tv de takılıyor pixel precise filan kullanıyorsanız,,, umudu kestim o yüzden, siz de kesin.

TV'm de 1 adet yanık pixel var, görmüyorum. ekranın içine toz kaçmış hafiften sadece beyaz ışıkta yukarıdan bakınca görülüyor diye onu da görmezden geliyorum. Lag Time feci, normal modda PES 2013 denedim çok sıkıntı yok ama 3d ye alınca tam patates, halbuki 3d performasını çok beğendim gayet akıcı görüntüler ama oyun oynarken gerçekten sıkıntı var. Hadi lag time ı da geçtim, 3d oynamayıvereyim diyorum Polyannacılığın dibine vurdum. Aga bir bulutlanma var 4 köşeden kafayı yedirtecek bana. Bu bulutlanmanın çözümü var mıdır, servise mi vereyim, versem çözülür mü, ben parlak ışık sevmiyorum bazen sol alt köşedeki bulutlanma gerçekten bir şey izlerken dikkatimi çekip kafamı bozuyor. Ne yapmalıyım sizce bu bulutlanma için? Garanti kapsamında mı veya iade sebebi mi ne dersiniz?

Bir de ben bu TV'nin genel görüntüsünü beğenmedim, 6877 daha doğaldı sanki. Bildiğin görüntüler çamur gibi, SD ler zaten öyle kabul ediyorum ama HD'lerin de bazıları bu TV'den beklediğim gibi değil. TV ekranı daha büyük olduğundan böyle hissediyor olabilir miyim acep? Philips doğal renkleri ve ambilight için fazladan para verdik ama ambilight dışında resimde ekstra bir kalite göremedim ben.

Ne yapacağımı şaşırdım, acaba sorunlar benim TV'min şahsına mı ait yoksa genel mi? Kullananlar, bilir şahıslar yorumunuz nedir?

Bulutlanma dediğiniz kadar fazlaysa servis çağırıp değişim isteyin. Diğer sorunlarıda söyleyin. Muhtemel değiştireceklerdir.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
12 yıl
Yüzbaşı

ya bu tür menü yavaşlığı yok bilmem kanal geçişleri 3 saniye vb söylemler philipsten soğutuyor beni. zaten kampanya falanlar da çok saçma yapılıyor.
son olarak karşılaştımak gerekirse 47pfl7008 mi yoksa sony w805 mi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
12 yıl
Çavuş

bende bu sorunun cevabini istiyorum. 7008 mi w805 mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @merkep
A
12 yıl
Yüzbaşı

Code page 1254 = Türkçe karakter setidir.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Windows-1254


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @hayalci79
B
12 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: seksisweden

fiyat düşmüyor
sanırım bayramda da düşmeyecek
kaçırdık 2.400 TL fırsatını

düşmeyi bırak teknosada fiyatı daha da artmış

Aynen ben de bir fırsat bekliyorum; ama bir ışık göremedim. Özellikle bu hafta sonu hiçbir şey yok. Ya şu televizyon dünyasındaki ucuzlamaları hiç anlamıyorum. Bir ürün bir bakarsınız, 3-4 ay önce çok daha ucuza satılmışken, şimdi çok daha yüksek fiyatlarda. Mesela Samsung 46F6470. Bir çok kişi 1999 TL+200 TL hediye çeki ile felan satın aldılar. Şimdiki fiyatına bakın. Bayram felan bir şey olur belki de, zannetmiyorum yine de 7008k'ya.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
12 yıl
Binbaşı

Teşekkürler.

Turkcell TV uygulamasını deneyeyim diyordum, bir türlü giremedim.

tele-vizyon isimli bir siteye girdim tarayıcıdan, oradan film izlenebiliyor, ama tam ekran yapılamıyor.

Mobilde olduğu gibi smart uyumlu web siteleri olsa ne iyi olurdu.

Sony 805'i kullanmadım, Philips menü geçişinin biraz yavaş olduğu doğru. Bir mağazada deneyin bence. Ben denedim, benim standartlarıma göre normal geldi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @merkep , @atakatas , @juzak
S
12 yıl
Yarbay

ben haziranın 8'inde takibe aldım eylül'ün 29'unda tv'yi almıştım, zaman & şans bunlar önemli kıstaslar

2700 -3200 tl arasında gezen fiyat bir anda 4 ay sonra 2400 'e düştü , gene düşer ümidinizi kaybetmeyin


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @barman
K
12 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: streamin

ben haziranın 8'inde takibe aldım eylül'ün 29'unda tv'yi almıştım, zaman & şans bunlar önemli kıstaslar

2700 -3200 tl arasında gezen fiyat bir anda 4 ay sonra 2400 'e düştü , gene düşer ümidinizi kaybetmeyin

Hocam bende 42 inch alcaktım mediamarkt tan 2400 e eve geldigimde stok bitti yazısı ile kaşılaştım :)

1 gün sonra kliksa da 47 inch 2400 e aldım ..

şans işte.



S
12 yıl
Yarbay

oyunsa w805, ambilightsa 7008.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @juzak
E
12 yıl
Yüzbaşı

dostum 7008 serisinde "pip" picture in picture özelliği var mı ben kurcaladım bulamadım ama bir de foruma danışayım dedim. başka bir kanala geçerken ikinci kanalı kenara küçültme gibi birşey...


Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @streamin
E
12 yıl
Yüzbaşı

bir de konu dışı ama kaliteli 3d torrent film paylaşan site ismi verebilecek var mı aramızda??? PM den cvp bekliyorum şimdiden teşekkürler...



H
12 yıl
Binbaşı

Bu özellik maalesef televizyonlarımızda bulunmamaktadır. Ama Smart uygulamasını açınca yapabiliyorken, başka bir kanal açıkken de yapabilmesi lâzım bence..

Ben "torrent search" siteleri kullanıyorum, yabancı dilde indirip Türkçe ses dosyası ekliyorum. Yoksa yerli sitelerde ya davetiye isteniyor, ya da bağış.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @es_umit
E
12 yıl
Yüzbaşı

ses dosyalarını nerelerden temin edebiliriz? daha önce hiç denemediğim yabancı olduğum bir konu bilgi verebilir misiniz??


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @hayalci79
H
12 yıl
Binbaşı

Burada bazı filmlerin ses dosyası mevcut, ben genelde google'dan arayıp buluyorum. Ayrıca nasıl yapılacağı da anlatılmış.

http://www.divxzevki.net/turkce-ses-dosyalari/33000-ac3-ve-mp3-turkce-ses-dosyalari-filmlerinizi-turkce-ya-da-dual-yapin.html

MkvToolnix programıyla çok kolay bir şekilde halledebilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @es_umit
E
12 yıl
Yüzbaşı

bilgilendirme için teşekkür ederim. verdiğiniz bilgiler yrdımıyla vakit buldukça araştırıp zaman ayırmam gerekecek. sizin indirdiğiniz 3d filmlerde sinemadaki kadar derinlik oluyor mu? ben henüz o derinliğin yarısına bile ulaşamadım. vcd ciden sevgililer günü katliamı aldım ve netten buz devrini indirdim ama vasatın altında bir 3d derinliği vardı..


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @hayalci79