Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
10
Cevap
3969
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2013 1.2 TDI 3 Silindir Polo
D
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

2014 Çıkışlı 3 silindir dizel polo aldım ilk deneyimlerimi paylaşmak istedim. Aracı 2 ay 4 Bin kilometredir kullanıyorum daha önce sürekli symbol 1.5 dizel veya 1.3 MJ araç kiralıyordum. Arabaya ilk binip gazladığım da ki düşüncelerim, öncelikle motoru hiç tatmin etmiyor. Sanırım 1.5 DCI gücüne alışmışım. İnternet de almadan önce okuduğum kadarıyla yokuşlarda bayılıyor deniliyordu ama 4 kişi ortalama 300 kilo ile hiç de öyle bayılma görmedim. Motoru rölanti de çok ses çıkartıyor ama hızlandığınız da sesini duymanız biraz zor. Konfor olarak tartışılmaz bence, 160 ile giderken bile lastik sesini içeriye çok fazla almıyor. kasislerde de aynı şekilde olabildiğince az hissediyorsunuz. Yoldaki çukurlar, yırtıklar, yamalar da olabildiğince az hissediliyor.

Benim aldığım paket Trendline, 86 binde, hasar kaydı 300 lira değişen boyanan parça yok sağ arka kapıda serçe parmağı kadar göçük var satıcı ben rahatsız olmadım yaptırmadım dedi. Şahsen beni de rahatsız etmedi. 42500 e aldım sizce fiyat nasıl? FOTOLARI EKLEDIM

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil