2012 1.4 TSİ manuel cax motorlu aracımda özellikle rampada 4-5-6 viteslerde giderken devir saati 4000 ten 2500 e düşüyor sonra tekrar 4000 yükseliyor bu arada araç hız kesme yada arıza lambası gibi bir problem olmuyor sebebi nedir sizce?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Baskı balata kavrama sorunu olabilir gibi geldi Gaza yüklendiğinizde devir yükselip araç ivmelenmiyor sonra devir düşüü ivmeleniyorsa kavrama
Hayır hocam gaza yüklendiğimde devirde yükseliyor ivemelenmede oluyor araç hızlanıyor atıyorum 120 den 140 çıkıyor sonra ayağım sabit gazda iken devir inip geri çıkıyor araçta ne bağırma var ne çekiş kaybı sadece devir saati düşüp yükseliyor
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >