Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
176
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2011 Civic 1.4 Sport vs 2013 C3 1.4 VTİ
P
2 yıl (7 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Merhabalar, arada kaldığım iki araç için fikir almak istedim. Araçlar şöyle:

  • 2011 Honda Civic 1.4 Sport I-shift - 156 bin km
  • 2013 Model Citroen C3 1.4 VTi otomatik - 91 bin km

İki araç da yaklaşık aynı fiyat. İkisi de tramer olarak benzer temizlikte. Hedefim 2 sene & 30 bin km kadar kullanıp satabilmek. Bu süreçte de aşırı masraf çıkarmaması. Siz hangisini önerirsiniz?

Teşekkürler

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



C
2 yıl (41 mesaj)
Onbaşı

Hocam merhabalar. Öylesine araç videolarında geziyordum youtube' de en az sorun çıkaran araçlar sanayi videosuna denk geldim oradaki röportajda bence. Eğer periyodik bakımları düzgün yapıldıysa ve motor ve şanzıman olarak sorunsuz araçlar Japon ve Kore araçlarıdır diyorlar. Bu yüzden km'si yüksekte olsa ben olsam Honda'yı tercih ederim periyodik bakımlarını yaptırdıktan sonra suyunu ve yakıtını eksik etmezsen kolay kolay sanayiye uğramazsın. Şimdiden hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

Not: Hocam detaylı ekspertize sokarsan sonradan pişman olmazsın. Bakımlı araba ise korkmadan alınabilir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyt51 -- 26 Aralık 2024; 19:53:37 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.