Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1361
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2010 S550 145bin km $23000 danışma
C
9 yıl (1576 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Selamlar,
Mevcut aracımın kullanım süresi Ocak2018 sonunda bitiyor. Hali ile zaman varken araç bakınıyorum. Hiçbir şey bulamazsam uzun dönem kiraladığım aracı satın almayı düşünüyorum. Bunda en büyük etken benzer konfigürasyondaki araçların az da olsa daha pahalı olması, kendi aracımın tarihçesine hakim olmam.

Alternatif araç bakarken şu aşağıdaki arzu nesnesi karşıma çıktı (awd, navi temelinde bakıyorum araçlara). Hiç aklımda yokken kaşıntı tuttu. ABD'de büyük motorlu (V8 AMG) yıldız kullanan arkadaşlara danıştım. Bakım için bir bütçe tutmam gerektiğini salık verdiler. Buna hazırlıklıyım. Edindiğim izlenim bakımlarına özen gösterildiyse normal şartlar altında göz kırpmadan alınır.

Benim çekincem buradaki insanların araçlarına Türkiye'de alışageldiğimiz şekilde özenmemesi. Hoş Tr'de de 3-5 hesabına düşüp kıyı köşe ehil olmayanlara araç teslim edenler de çok fazla. O yüzden bu kmdeki bir aracın bana ne gibi kronik problem çıkarabileceğinden çok haberim yok. İyice gaza gelip test sürüşüne gitmeden önce satıcıyla özellikle görüşüp açığa kavuşturmam gereken, varsa bakım kayıtlarında dikkat etmem gereken hususlar nedir?

Yorum yapacaklara şimdiden teşekkür ederim. İyi pazarlar 😉

http://www.kbford.com/used/Mercedes-Benz/2010-Mercedes-Benz-S-Class-6bbf4cfb0a0e0ae77948e5c8f292c95c.htm?searchDepth=14:46

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.