Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
1753
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2005 Astra H 1.3 CDTi yağ önerisi
T
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

arkadaşlar bu aracı yeni aldık km'si 300 binin üstünde ve rutin bakımını yaptıracağız, hangi yağı koyacağımız konusunda kararsız kaldık. kullanan arkadaşlar acaba hangi yağı önerirler? GM'nin kendi yağını mı kullanmalıyız?
teşekkürler

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



F
5 yıl
Yarbay

Partikül filtreniz var mi yok mu önce onu ögrenin. Benim 2011 Model ve Yok büyük ihtimal sidede yoktur. Ben dun bundan sipariş verdim gayet iyiydi yorumlari .
https://urun.n11.com/motor-yagi/mobil-super-3000-x1-5w-40-4-lt-motor-yagi-hediyeli-P381486909



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.