Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
17629
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2004 RAV4 MÜ?YOKSA2004 CR-V Mİ?
K
19 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

BU ARAÇLARIN ARTILARINI EKSİLERİNİ BİLEN ARKADAŞALARDAN YATDIM BEKLİYORUM. RAV4 ÜN DIŞINI CRV NİN İÇİNİ BEĞENİYORUM ACABA HANGİSİ DAHA İYİ HANGİSİNİ DÜŞÜNMELİYİM? YARDIMLARININZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaaagac -- 31 Ocak 2007; 0:00:35 >

M
19 yıl
Binbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: karaaagac

Görüş bildiren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Arkadaşalr iyiden iyiye gönlüm rav4 e kasymaya başladı. Yalnız bu araçların %90 otomatik vites bende yakıtından ve performans kaybından dolayı otomatik düşünmüyorum düz vites düşünüyorum. Ama düz vitesli rav4 bulmakta baya zor olacak bu sebebten dolayı acaba bu araçların otomatik vitesi daha mı iyi oluyorda düz vitesi az bulunuyor. Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim. Ayrıca ben 15 yıldır araba kullanıyorum ve daha hiç otomatik vitesli bir araç kullanmadım 1 veya 2 kerede binmişliğim vardır. Tercih ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Birde arkadaşlar şuanda ford focus kullanıyorum yakıtı efendi kullanırsan km de şehir içi 220 kuruşu geçmiyor. Aca rav4 ne kadar yakar? Tamam biliyorumj bundan biraz fazla yakacak tabiki ama bu da neymiş yahu batırdı beni diyecek kadar da yakar mı acaba. İlgnize teşekkürler.

İyi geceler Dilerim....

yeni rav 4 ler dizelleri 6,6 litre benzinlilerde 9,9 olması lazım ortalama tüketim olarak ama en iyisiwww.toyotasa.com.tr adresinden bak


Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.