Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
656
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2004 FORD FİESTA 55.000KM OTOMATİK- BİLGİ LAZIM
A
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar bir tanıdık vasıtasıyla 2004 model ford fiesta otomatik bir araç buldum. Araç 55.000km'de otomatik bir araç benzinli. Bu araç için 20.000-TL istiyorlar. Sizce fiyat nasıl? Ayrıca otomatik viteste herhangi bir sorun yaşarmıyım? Yakıt tüketim nedir? Siz olsanız ne yapardınız fikirlerinizi alabilir miyim?



A
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

ford fiesta comfort 1.4i model


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
11 yıl
Yarbay

10 yaşına girecek bir araç. Hadi kilometre az yaptı diyelim muadillerine göre 1-2 bin TL fazla istesin ama normal şartlarda ben olsam almam. Daha genç, dizel bir araç alınabilir o fiyata. Tabi siz de yıllık 5bin kilometre kullanaksanız ve otomatik şart ise seçilebilir.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

dizel araçlarda hep sıkıntı duyuyorum zaten mazot fiyatları da artınca pek bi cazibesi kalmadı gibi. o yüzden dizel tercihim değil. sadece haftasonları kullanabilirim aracı. bir nevi garaj arabası olacak. sahibinden com'da fiyatlarına bakayım dedim ama bu km'de karşılaştıracağım başka bir araç çıkmadı



C
11 yıl
Yüzbaşı

O fiyata daha genç, dizel, otomatik ?!?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @brkprlk35
B
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: cengizdehmen

O fiyata daha genç, dizel, otomatik ?!?

Otomatik lafını bu araç için ve 5bin kilometre yapılıyorsa tercih edilebilir dedim. Dizel diğer cümlemde geçiyor Daha genç dizel ve manuel araç sürüyle dolu.

Biraz zor olabilir ama yarı otomatik olarak Colt'lar bulunmakta hatta Corsa ve Fiesta'nın da bulunabiliyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 17 Kasım 2013; 18:22:15 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.