Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
478
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2000 TL - Gündelik Kullanım Notebook Önerisi
K
8 yıl (611 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba,
Babam için bir notebook bakıyorum. Aslında bu işlerden anlardım ama piyasayı uzun zamandır takip etmiyordum, fiyatlar bir hayli almış başını yürümüş. Bilgisayar office programlarını rahatlıkla kaldırabilsin, internet kullanımında rahatsızlık yaratmasın ve bataryası tabiri caizse ölü olmasın yeter açıkçası fazla bir beklentimiz yok. i3-6006U ve i5-6200U gibi işlemciler arasında kalıyorum açıkçası en büyük derdim diyebilirim. Güç tüketimi olarak bir fark yok diye biliyorum açıkçası. Açıkçası gönlüm i5'ten yana fakat piyasada i5 dendiği zaman 2100 liradan aşağı bulunmaz olmuş kolay kolay. Aradaki farkı vermeye değer mi ? Rica etsem bilgilerinizi veya görüşlerinizi benimle paylaşır mısınız ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



L
8 yıl (991 mesaj)
Yüzbaşı

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.