Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
971
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2 Ayda DGS Çalışmak
M
9 yıl (132 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Malum dgs az bi süre kaldı. Bu sürede başarılı bir puan alınabilir mi 🤔 Önerileriniz nelerdir.
Ayrıca 23de yeni üniversite sizce geç olur mu bu yaş konusunda çok tedirginim geç kalınmış hissi hep üzerimde. Yorumlarınız benim için önemli. Teşekkürler

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
9 yıl (136 mesaj)
Çavuş

Benimde yaşım 24, Dgs sınavına başvuru yaptım, kurumsal bir operatör / isp 'de çalışıyorum mühendislik diploması kariyer planı için şart. İki ay gibi bir sürede nasıl hatırlanacağımı kara kara düşünüyorum. Özel üniversitelere yerleşme şansım olur mu acaba?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.