Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
692
Tıklama
0
Öne Çıkarma
1tb Nvme m2 ssd bilgisayara fazla mı geldi
A
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Lenovo ideapad 330-15ıch model bilgisayara 1tb nvme m2 ssd taktım. hata ekranı resmini koyuyorum. Lenovo logosundan sonra hemen bu ekran geliyor. Çalışıyor sistemi de kurdum ama yeniden başlat dediğim de bu hatayı veriyor. Sonra güç düğmesinden kapatıp açtığımda normal bilgisayar açılıyor. Masaüstü hızlıca açılıp ssd üzerinden windowsu boot ediyor. Ama sonra bilgisayar açık kullanılır haldeyken, yeniden başlat dersen bu hata ekranı geliyor. Yada nornal bilgisayarı masaüstünden kapattım. Tekrar güç düğmesine bastım açtım yine hata veriyor. Yani sade güç düğmesinden kapatırsam bi dahaki bilgisayarı açışımda masaüstü ekran gelebiliyor. nasıl çözebilirim lütfen yardım edin:)
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

_
3 yıl
Yüzbaşı

Aynı laptop bende de var. Bu cihazı 120 gb ssd 1 tb hdd ile beraber kullanıyorum ve resmi olarak 256 gb ssd'nin yukarısını desteklemiyor. Resmi olarak çalıştırmıyor. Fakat teorik olarak 1 tb hdd çalışıyorsa 4 tb hdd'de çalışmalıdır.

So, 480 gb kingston ssd denendi ve sorunsuzca çalıştı. 1 tb denemedik, anlaşılan recognize edememiş. Şans işi. Resmi olarak 256 gb üstü ssd'ler lenovo v330'da çalışmaz fakat gayrıresmi olarak, 480'lerin çoğu çalışıyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.