Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
52
Cevap
7301
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Cevap: 1998 Corsa 1.4 swing aldım / sattım :) (3. sayfa)
K
2 yıl
Çavuş

Araç yaşına göre problem çıkarmamasını beklemek biraz zor tabi ben şahsen kullandığım araçların bakımlarını hiç aksatmam, araçlar da zaten böyle düşünülmemesi nedeniyle aşırı yıpranıyor, öyle ki toplatmak istediğinde bile yeterince toplayamıyorsun. Ayağımı yerden kessin, bakımları yapıldığı sürece kolay kolay durduk yere masraf çıkarmasın.

Bu araca bakarken diğer taraftan; Nissan Micra 1.3 1997-98, Suzuki Swift 1.3 1998-99-2000, Renault Clio 1 1.4 serilerine de arada bakıyorum. Opel Corsa serisini de eklersek 4 farklı model üzerinde incelemeye çalışıyorum. Nasip kısmet artık, size de kazasız belasız sürüşler olsun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @lojistisyen
L
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sağlam bı Opel ustası bulmak lazım, yaşı biraz olacak, bu arabaları görmüş olacak ben alır almaz bakıma soktum, 4 bin km yaptım, 3 bin km sonra bı daha gideceğim, yaşlı araçlarda bakim aralığını kısa tutmak önemli.

Ama Clio 1 yerine clio2 bulunursa daha iyi olur. Piyasa olarak da elden çıkarması falan Clio 2 ve corsada çok daha iyidir Micra ve swifte göre.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 1 Aralık 2023; 19:45:43 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @KaytunAlp
G
geçen yıl
Teğmen

Egea dan sonra gerçek bir arabaya geçmene sevindim Arda arkadaş


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
geçen yıl
Teğmen

Bakım aralığı başkadır israf başkadır o kadar da abartmaya gerek yok




Bu mesajda bahsedilenler: @lojistisyen
B
geçen yıl
Yarbay

Kliması kaçıran araç almak tam bir kumar. Sıfırdan aldığım bir araçta başıma geldi. şanslıydım, benimkini onarabildiler.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mahmut_emmi
B
geçen yıl
Yarbay

40 bg kalmıştır anca ondan bu yaşta. 😂



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @lojistisyen
J
geçen yıl
Yarbay

Bu arabaların Allah'ı bu adamdır, ben mesafeli olduğundan götüremiyorum. Youtube kanalı vardı kapattı galiba.

https://www.instagram.com/unicorn_servis



L
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Egea duruyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @growuptobeananimal
L
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Corsa ile 7 ay, 6 bin kilometrelik mecaramız sona erdi, bugün satışını verdim aracın. Bu süre zarfında tek bir sorun bile yaşamadım, gayet tatlı ve yaşına göre medeni bir araçtı, keyifle kullandım.

Araçla ilgili sorusu olan, bilgi almak isteyene yardımcı olurum, iyi forumlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
geçen yıl
Çavuş

Hocam özel değilse araç kaçtan gitti, yazarsanız 2.el piyasasına dair bir analiz yaparız ağustos 2023-mart 2024 arası


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @lojistisyen
L
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Selamlar hocam,

Aldığım fiyata tekrar ilana koydum, 260 binden. Ama galericiler 200-210 bin bandında, bireysel kullanıcılar 230-240 bandında ısrar etti.

Ben de fiyatı öldürmeden aldığım kişiye geri verip onun elindeki farklı bir aracı aldım üstüne para koyarak.

Kaba hesapla 250-255 binden gitmiş oldu hemen hemen.

Piyasa çok düşük ve durgun bu ara, gerçekten satmak isteyen veya paraya sıkışan satıcılar ile sıkı pazarlık yapılıp istenilen rakamlar alınabilir, öyle bir dönem.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ByGÖKTÜRK
B
geçen yıl
Çavuş

Ağustos ayına göre usd bazında 2. el piyasası yüzde 20 düşmüş diyebiliriz bir nevi hocam




Bu mesajda bahsedilenler: @lojistisyen
G
12 ay
Yarbay

Öküz gibi sağlam araçtır ,fazla yakar ama corsa e lerde dahil yakar yani corsa e ler 2017 model falandır ama onlarda bunun kadar yakar , özellikle 8v 1.4 çok dayanıklıdır 16v da aynı yakar ama 16v dayanıklılığı yoktur masrafida fazladır , genede motor bloğu dokumdur o yüzden hararet gorsede yamulmaz.


Ekonomik araba isyeyen dci motor alabilir yad 1.3 cdti opellerde ekonomiktir ,lakin artık temizini bulmak problem.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 25 Haziran 2024; 20:39:17 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.