Arkadaşlar logitech z5500 almayı düşünodum ama doğubank işhanında alt kattaki bi firma bana denon anfiyle pure acustic 77 serisi önerdi. ben dts hd li bi model olsun dedim denon 1610 975tl pure acu77 serisine 750tl fiyat verdi. bu ürünler nasıldır. Sizin öneriniz nedir ve en hesaplı nerden alabilirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
İkisi de Blu-Ray oynatabiliyor ve her ikisinin de olması gereken tüm girişleri var.Sakın girişleri yeterli çeşitlilikte olmayan+Blu-Ray oynatmayan bir ses sistemi alma.(aynı fiyat da başka bir marka da USB+Blu-Ray özelliği yoktu.Fiyatı yüksek diye her işi yapar sanma.) Birde hangi ses tekniklerini desteklediğine çok önem var.Prologic1-2,DTS vs. gibi. Yazdıklarımda fazlası da mevcut.
açıkcası dvd li bi sistem aramıyorum pioneerın bi modeline 1100 euro vermiştim. Her sene bozuluyor. Serviside cok pahalı. Bluray düşünmüyorum wd hd bağlıyacam.
bugün darty de jamo 506 serisini dinledim sadece kulelerin biri bağlıydı çok güçlü bi sesi var. 1000 ytl 5liset sub hariç. pure acustic egöre daha güçlü geldi sesi.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.