360 ytl ye satan yer buldum Antalyada, nakliye montaj dahil. sizce bu klima beni yeterince ısıtıp, cebimide yakmaz mı? Sadece ısınmak istiyorum. Sağa üflemiş, sola üflemiş umurumda değil. az yaksın bi de başka bir şey istemem.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Antalya, 2 pencere, 1 balkon kapısı. ara kat. kuzey cepheli. (pvc kaplı)
Benim için önemli olan az elektrik yakması. Daha çok kışın ısıtma amaclı kullanılacak. Aşağıdaki model uygunmudur sizce?
Beko 5455 D
http://www.beko.com/TR/TR/Products/ProductDetail.htm?CS_ProductID=8917020200&CS_Category=ECONOMICSERIES_(396)&CS_Catalog=BEKO_TR_2008_12_22HeatingEtc
360 ytl ye satan yer buldum Antalyada, nakliye montaj dahil. sizce bu klima beni yeterince ısıtıp, cebimide yakmaz mı? Sadece ısınmak istiyorum.
Sağa üflemiş, sola üflemiş umurumda değil. az yaksın bi de başka bir şey istemem.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraksaınsen -- 22 Aralık 2008; 17:46:10 >