Merhaba Arkadaşlar, Yaklaşık 80*40*55cm boyutlarında 120lt bombeli bir akvaryum aldım. İç dekorunu yaptıktan ve suyunu 1 hafta dinlendirdikten sonra, sarı prenses ve iceman (belki yunus) 2 tür ciklet bakmak istiyorum. Bu büyüklükteki akvaryuma en fazla kaç tane ciklet koymalıyım. Diğer bir sorum da; Bu cikletlere ne kadar yem ve ne tür yem (otçul mu? etçil mi?) vereceğimi bilmiyorum. Ciklet balıkları konusunda uzman olan arkadaşlar, yardım ederseniz sevinirim.
1. sayfa
Hizmet kalitesi için çerezleri kullanabiliriz, DH'yi kullanırken depoladığımız çerezlerle ilgili veri politikamıza gözatın.
Yaklaşık 80*40*55cm boyutlarında 120lt bombeli bir akvaryum aldım. İç dekorunu yaptıktan ve suyunu 1 hafta dinlendirdikten sonra, sarı prenses ve iceman (belki yunus) 2 tür ciklet bakmak istiyorum. Bu büyüklükteki akvaryuma en fazla kaç tane ciklet koymalıyım.
Diğer bir sorum da; Bu cikletlere ne kadar yem ve ne tür yem (otçul mu? etçil mi?) vereceğimi bilmiyorum.
Ciklet balıkları konusunda uzman olan arkadaşlar, yardım ederseniz sevinirim.