< Resime gitmek için tıklayın > Gece 00:30 gibi %48 iken kullanmayı bıraktığım telefonumu sabah 9:15 gibi tekrar elime aldım. Pili %8 idi. Gece bir telefonun şarjı %40 düşebilir mi arkadaşlar?? Ben daha önce iphone 6 kullanıyordum. Kardeşim 8 babam x kullanıyor. Daha önce bu telefonların hiçbirinde tek gecede bu kadar düşüş yaşanmadı. Telefonun bataryasında ya da batarya kalibrasyonunda sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Benzer problemleri aranızda yaşayan var mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Hocam ben mini kullandım. Şu anda da hala elimde ama böyle bşr problem yaşamadım. Yeni kurulum yapın ben hiçbir zaman yedek kullanmam. Tüm uygulamalarımı tekrar yeniden kurarım.
bir teknoloji sitesinde görmüstüm bu sorun sayılmıyormuş,Lityum bataryaların klasik bir sorunuymuş, eger böyle bişey yaşarsanız,panige gerek yok yazmıştı,bende iphone ile yaşamıştım bunu daha önce
Gece 00:30 gibi %48 iken kullanmayı bıraktığım telefonumu sabah 9:15 gibi tekrar elime aldım. Pili %8 idi. Gece bir telefonun şarjı %40 düşebilir mi arkadaşlar?? Ben daha önce iphone 6 kullanıyordum. Kardeşim 8 babam x kullanıyor. Daha önce bu telefonların hiçbirinde tek gecede bu kadar düşüş yaşanmadı. Telefonun bataryasında ya da batarya kalibrasyonunda sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Benzer problemleri aranızda yaşayan var mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anecdote -- 9 Nisan 2021; 11:55:22 >