Merhaba dostlar. Şu an iphone 6s plus kullanıyorum fakat telefonda whatsapp safari ve kamera harici kullandığım hiçbirşey yok.bu yüzden daha uygun fiyatlı bir telefon almayı düşünüyorum Tek kriter ön ve arka kamerasının iyi olması. İşlemci ram batarya bile önemli değil. Zaten powebankle geziyoruz. Bu yüzden 1000lira civarı tavsiyelerinizi bekliyorum.
Fazlada fiyatta açılmayayım çünkü 1900e çıkacak olsam mi note3 çok güzel bi cihaz
2500e çıkacak olsam da sırf s pen kalemi için note fan edition alırdım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bu fiyatlara xioaminin m1a1 ve 5x modelleri gayet iyi gibi duruyo ama onlarda da ön kamera çok vasat gibi. Sizin bildiğiniz başka marka-model varmıdır. arka çift kamera olması şart değil ama ön kamera çok kullanılıyo günümüzde.
Hocam çok sahane bişey beklemiyorum zaten bu flayata ama gidip sırf kamerası biraz daha iyi olsun diye amiral gemisine 4-5bin lira para vermenin bi manası yok. Dediğim gibi telde ne bi uygulama var ne bi oyun
6S Plus satma hocam , 1.000₺ karşı pişman olursun...
Hocam tel 16gb hiçbişeye yaramıyo ya. Bi bahaneyle garantiye yollayacam inş kapalı kutu verirlerse güzel fiyata gider. Artık ya 1000 liraya mi5x alırım üstü cebime kalır. Ya da 2500 verip note fan edition alırım kalemi için
Kalem bana lazım da sırf onun için 2.5kat para vermek istemiyorum. Bi de 2500 ü verdikten sonra note8e de bişey kalmıyor. Bi bin lira daha eklenir de kullandığım özelliği yok ya.
S pen için samsung harici firma yok ki rekabet olsun
Başka tavsiyesi olan yok mu arkadaşlar. Ben biraz bakındım da mi 5x arka kamera olarak güzel. Bi de ön kamerası çok iyi olan casper via p2 var. Ama o da casper diye alası gelmiyo insanın.
1800 mi note 3 var kamerası harika ama 1800verdikten sonra 2500e samsung note fe alırım en azından kalemi var ve baya bi işimi görüyor s pen olayı.
Tek kriter ön ve arka kamerasının iyi olması. İşlemci ram batarya bile önemli değil. Zaten powebankle geziyoruz. Bu yüzden 1000lira civarı tavsiyelerinizi bekliyorum.
Fazlada fiyatta açılmayayım çünkü 1900e çıkacak olsam mi note3 çok güzel bi cihaz
2500e çıkacak olsam da sırf s pen kalemi için note fan edition alırdım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >