Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
15
Cevap
993
Tıklama
0
Öne Çıkarma
1 Mayıs 2017 Çukurbostan Parkı Güvenlik Görevlisinin Tehditi
İ
7 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhabalar
Konu dışına açamadım, buraya açıyorum, umarım taşınır konu, ya da biri oraya açarsa sevinirim. Ekşi sözlüğe yazan olursa daha da sevinirim, güvenlik görevlisinin fotoğrafını çektim lazım olur diye.

Bugün istanbul Fatih'te Çukurbostan Şehir parkında otururken saat 13 civarı iki üç sıra ilerimde sadece sarılarak oturan sevgili iki gence; parkın girişinde görevli saçlarının önü kel, çatık kaşlı, kilolu bir güvenlik görevlisi yanlarından geçerken şöyle dedi:
"Hey, gençler düzgün oturun şurda, edebinizle oturun. Bana buraya polis falan çağırtmayın, anladınız mı?"
Ben o anda farkettim gençleri ve o görevliyi. Gençler ne diyeceğini bilemedi, zaten birşey yapmıyorlar, etrafta bir sürü insan var; tamam gibi birşey dediler; güvenlik cık cık cık giyerek gitti.

Bu güvenlik görevlisi bu cesareti nereden buluyor, kendisini ahlak bekçisi olarak mı aldılar parka, kafasına göre insanları tehdit etme yetkisi mi var?

Saat 14:10 gibi parktan çıktım, külhanbeyi güvenlik görevlisi parkın girişindeki kabininde telefonuyla oynuyordu, beni görünce telefonu bıraktı, etrafı izlemeye geçti. Ben de fotoğrafını çektim. İşini yapmaya değil de caka satmaya gelmiş bu dünyaya; ülkemizde ne çok var değil mi?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbullular -- 1 Mayıs 2017; 14:40:14 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >