Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
24
Cevap
1835
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: 1.7m’a kadar sıfır araç önerisi lütfen (2. sayfa)
H
2 yıl (2206 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hocam inanın bende tam bilmiyorum, bayii fiyatından 20bin civarı fazla ödeme teklif etti ve bende kabul ettim. Ama tahminim şu yönde; aracıma pert kararı çıktığında kasko firmasına söylemiştim benim aracımda ekstradan kamera ve bazı eşyalarım da vardı diye. Tahminim onları baz alarak bir rakam teklifi yaptılar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @nightblueist
N
2 yıl (2140 mesaj)
Binbaşı

Kaskonuza ekli aksesuarlar ise evet o sekilde liste fiyatina ekleyip odeme yapiliyor zaten. Sigorta sirketini de tebrik etmek lazim hic kivirmadan odeme yapmislar. Normalde cogu sirket boyle donemlerde zaten piyasa durgun bayiler indirim yapiyor diyip dusuk teklif verebilirdi. Yeni aracinizda simdiden hayirli olsun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @hDundar
E
2 yıl (1 mesaj)
Er

Eureko sigortada sıfır araç klozum vardı liste fiyatının 150 bin üzerini aldım ödeme olarak.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @nightblueist
N
2 yıl (2140 mesaj)
Binbaşı

liste fiyatinin uzerinde eger kaskoya dahil aksesuar yoksa odeme yapmalari sasirtici, neye gore yapiyorlar sasirdim dogrusu, hayirlisi olsun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @emir654
C
2 yıl (217 mesaj)
Teğmen

Hocam konudan bağımsız olarak kasko sürecini kısa bir özet geçer misin merak ettimde. Hangi kapsamlı kaskon vardı hangi firma ve süreç olarak.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.