Minecraft'ın yapımcısı Markus Notch Persson'ın yeni projesi olan 0x10c için yeni bir görsel yayımlandı. Notch tarafından Twitter hesabı üzerinden yayımlanan görselde oyunun menü tasarımını görme şansı yakalıyoruz.
Menüde Singleplayer ve Multiplayer modlarının yanı sıra ilginç bir mod da bizleri karşılıyor. Hyperplayer adı verilen bu mod ile ilgili hiçbir bilgi verilmiş değil. Ancak isim itibariyle ilginç bir şeylerin bizleri beklediğine emin olabiliriz.
Uzay temalı bu yeni oyunda kendi uzay gemimizi yaratacak ve evreni keşfetmeye çıkacağız. Yapımın çıkış tarihi ile ilgili ise henüz kesin bir bilgi yok.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
yakında oynanabilir bi sürüm yayınlicaklar sanırım
Next up:
Reaching some kind of first playable release Multiple rooms in the ship
Working on:
Adding hardware to the DCPU-16 Releasing a DCPU-16 emulator environment
Recently finished:
Updating the DCPU-16 based on feedback Space rendering and windows Model editor Figure out visual style Room rendering Character physics Website Finishing the DCPU-16 specification DCPU-16 implementation GLSL support Point lights with shadow maps Virtual Monitor Virtual Keyboard (kind of, it's global right now)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.