Selam arkadaşlar, 12.ci sınıfım. Ben yazılım mühendisi olmak istiyorum, hayalimdeki ve zevk alarak yapabileceğim bir meslek kod yazabiliyorum c#, asp.net, php, java bunlar hakkında bilgim ve yazmışlığım var, Meslek lisesinde okuyorum 3 senedir ne matematik ne fen ile ilgili hiç bir konu görmedim Anlıyacağınız sıfırım resmen. ailevi durumlardan dolayı seneye kesinlikle kazanmam gerekiyor üniversiteyi. Ygs sınavından 180 civarı yaptım, sınavda uyuduğum doğrudur kız olayları ailevi sorunlar psikoloji etkiledi ne rehber bulabildim ne bir şey sadece Online oyunlar oynayıp kendi çapımda tasarımlar yaparak para kazanmaya çalıştım. Ben başlamak istiyorum YGS ve LYS'den 330' aşmam gerekiyor anladığım kadarıyla yazılım mühendisliği o civar bir puan istiyor, sorun şu ki bunların hepsini 1 senede tamamlayabilir miyim gerekirse Online oyunları her şeyi bırakmaya hazırım çünkü bu 1 sene benim hayatımı etkileyecek.
Lütfen gerçekçi bir şekilde söyleyin dediğim gibi sadece 1 sene çalışabilirim ailemin parası 2 sene dershaneye yetecek kadar değil teşekkürler şimdiden.
1. sayfa
Hizmet kalitesi için çerezleri kullanabiliriz, DH'yi kullanırken depoladığımız çerezlerle ilgili veri politikamıza gözatın.
Ben başlamak istiyorum YGS ve LYS'den 330' aşmam gerekiyor anladığım kadarıyla yazılım mühendisliği o civar bir puan istiyor, sorun şu ki bunların hepsini 1 senede tamamlayabilir miyim gerekirse Online oyunları her şeyi bırakmaya hazırım çünkü bu 1 sene benim hayatımı etkileyecek.
Lütfen gerçekçi bir şekilde söyleyin dediğim gibi sadece 1 sene çalışabilirim ailemin parası 2 sene dershaneye yetecek kadar değil teşekkürler şimdiden.