DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Normal medya şakşakçılık yaptıği için olayları ister istemez oradan takip etmek zorundayız.Inanmiyorum demek mantıklı değil elimizde başka veri yok sayılır.
Tabii reklam kokan,begeni/rt almak için atılan mesajlar yüzünden aşırı bilgi kirliliği oluşmaya başladı ama biraz akılli mantıkli insan o mesajların çoğunun niyetini anlar,o mesajlara prim vermez.
he ne olursa olsun önümüze geleni sorgulamassak sorun olur. 9gag e atılan köprü fotorafı bile avrasya maratonundan, bunun gibi çaptırmalar dolu. özellikle canlı yayın yapan tek kanal olan halk tv de dün öglen saatlerinde çok dikkatli izleyenler verdikleri görüntülerden sonra baska bir konusmaya geçiyordu, otele sıgınan lar falan hiç bişe yapmayan masum halk. dogru ama ondan 10dk once o adamları tomaya saldırırken izledim. onlarda masum halk olarak lanse edindi. ampul fanı değilim posili savunmuyorum, taraflı haberleri geçtim direnişcilerin aleyhine yapılan haberleri bile biz sorgulamaz isek bizde suclu duruma düşeriz.
kimleri takip edeceğini bilmezsen tabi böyle saçma şeyler yazarsın. sosyal medyayı google'a "taksimde olaylar" yazıp ilk gelen forum veya twitter sayfasına tıklamak sananlar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 1 Mayıs 2017; 11:36:57 >