Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1613
Tıklama
2
Öne Çıkarma
..
P
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Anlam veremediğim hüzünlere dalıyorum yine. Gözlerim hep uzaklarda, hep buğulu. Farklı çelişkilerin içinde seni arıyorum. Belki bulamayacağımı bile bile savaşıyorum. Gücüm bitmek üzereyken bile şevkle saldırıyorum umutlarıma.

İtiyorsun her gün farklı sebeplerle. Ta ki karşı karşıya gelene kadar. Gözlerindeki titrekliği, gözlerindeki o umudu görene kadar her şeyden ümidi kesiyorum. Gördüğüm an da yine sarılıyorum hayata masum bir çocuğun annesine sarıldığı gibi. O sıcaklığı arıyorum aslında. Bugüne kadar yaşamadığım, daha önce görmediğim o sıcaklığı. Çelişkiyi arıyorum belki de. Geleyim mi gelmeyeyim mi düşüncesini. Yapıma uygun olduğu için bana acı veren düşünceleri seviyorum. Sesini duymak, yüzünü görebilmek için katlanabiliyorum her şeye. Bütün bu acı, bütün bu sıkıntı sana olan hislerimden olsa gerek. Sinirleniyorum bazen. Titriyorum, kıvranıyorum sancıyla. Mideme kramplar, ağrılar, yanmalar geliyor. Sana olan uzaklığımı kaldıramıyorum. Her gün ayrı bir enerjiyle dolmama, senden gelen en ufak gülücüğe mest olmama rağmen kaldıramıyorum. Öylesine gücüme gidiyor ki seninle yan yana duruyorken senden uzak kalmak. Farklı dallardaki yapraklar gibi. Ben kuruyup düştükçe senin rengin açılıyor, aşağı doğru süzülürken senin de gelmeni bekliyorum. Tutunamıyorum artık. Yutkunamıyorum. Su dahi içemiyorum sen yokken yanımda. Aldığım nefesin tadı, içtiğim şeyin adı yok. Koyamıyorum. Kendime yediremiyorum sensizken yaptıklarımı. Uzun uzun düşüncelere dalıyorum. Kendimi koyveriyorum. Eriyorum git gide. Sıcakta kalmış tereyağı gibi hüzünlerim akıyor her yerimden. Titreye titreye yürüyorum. Sana ulaşabilmek için tüm gücümü harcıyorum.
Uçurumun kenarına geliyorum bazen. Boşluğa doğru uzunca dalıyorum. Düşünceler akıyor zihnimden. Türlü türlü fikirler, türlü türlü hisler geçiyor içimden. Düşündükçe kayboluyorum, yol bulamıyorum, dönemiyorum. Güzelliğine kapılıp kaybolduğum zamanları düşünüyorum. Yüzümde aptal bir sırıtma. Mutlu oluyorum. Salak gibi hissediyorum kendimi. Hiç olmadığım kadar zayıf. Güçsüz. Hoşuma gidiyor bir bakıma. Senin yanındayken zayıf olmak, zayıflığımı görünce daha da çok çabalıyorum. Kendime gelebilmek, seni şaşırtabilmek adına. Günlerce düşünüyorum, akşamlarımı sabaha katıyorum, uykusuzluğa savaş açıp seni kazanmaya uğraşıyorum. Beceremiyorum. Senin gözünde bir gram ilerleyememek daha da koyuyor. Kendimi aşağı bırakasım geliyor. Korkuyorum. Ya seni orada da göremezsem diye içimi bir ürperti kaplıyor. Onu da yapamıyorum.

Ne yapacağımı bilmiyorum aslında. İlk defa böyleyim. Bu kadar çaresiz, bu kadar güçsüz. Dünyaları karşısına alabilecek ben, senin karşında kalem tutamayacak kadar zayıfım. Bunu yenmeye çalışıyorum. Başaramasam da deniyorum. deniyorum.



E
8 yıl
Yarbay

T
8 yıl
Yüzbaşı

çok güzel yazmışın terazine tıklıyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
8 yıl
Yarbay

Repini verdim bende karşiim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

yov yov çekinavtnav




Bu mesajda bahsedilenler: @Cehennemden_Cennete
K
8 yıl
Yüzbaşı

Özet



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.