Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
201
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sıfır Profilo Çamaşır Makinesi Programı Tamamlamıyor, Servis İlgilenmiyor
E
3 ay
Binbaşı
Konu Sahibi

Taşınacağım eve sıfır Profilo CGA244Z0TR 9kg 1400 devir çamaşır makinesi almıştım. Servis gelip kurulumunu yaptı, iki hafta sonra da taşındıktan sonra kullanmaya başladım fakat sorunları bitmiyor. Ekspress 30, Karışık, Perde, Pamuklu vs. program fark etmeksizin durulama aşamasından sıkmaya geçmiyor. Son 1 dakika kalıyor artık, fakat o 1 dakika bitmek bilmiyor. Suyu alıp durulamasını yapıyor, boşaltıyor suyu, biraz hızlı döndürüyor tamburu; tamam artık sıkmaya geçecek heralde derken tekrar su alıyor, aynı şeyleri tekrar ediyor. Programı iptal edip kendim sıkma programına alıyorum son çare.

Servis çağırdım. Elle durulamaya alıyorlar, su alıyor tamamdır; sıkmaya alıyorlar, sıkma da yapıyor tamamdır sorun yok diyip gidiyorlar. Benim sorunum kendiliğinden geçmiyor sıkmaya, durulama yapıp duruyor sürekli diyorum; az yüklemişinizdir, çok yüklemişinizdir, dengesiz olmuştur, şunu atmayın bunu yıkamayın gibi akla mantığa sığmayacak şeyler söylüyorlar.

Kurulumda ekstra ücret ödeyip Service Plus yaptırmıştım, kullanıcı hatası da dahil tüm parça değişimlerini kapsayacağını söylemişlerdi, kasko gibi yani. Ama karşılığını asla göremiyorum.

Sizce sorun ne olabilir? Nasıl bir yol izlemeliyim? Bir türlü ikna edemiyorum servisi içini açıp bakmalarına, kontrol etmelerine. Videoya alıyorum, gelince izletiyorum, yine siz kullanmayı bilmiyorsunuza getiriyorlar.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >