A

Teğmen
05 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
2 yıl
İlk Oyunumuz. WA Mutation
Arkadaşlar, Android için ilk oyunumuzu yaptık.
Oyun Konusu: Uzayda bilimsel araştırma yapılan bir üs'de görevlisin. Bir kaza meydana geliyor ve personelin çoğu zombi'ye dönüşüyor. Hayatta kalıp, üs'den kaçmaya çalışıyorsunuz.
Bağımsız oyun geliştiricileri olarak bu ilk oyunumuz. Siz değerli arkadaşlarımızın desteklerini bekliyoruz.





https://www.youtube.com/watch?v=AZXwS4CkYvc








< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



https://play.google.com/store/apps/details?id=com.WolfAxis.WAMutation
A
2 yıl
Blender 3D kursu?
Arkadaşlar merhabalar. İstanbul Avrupa yakasında Blender eğitimi alabileceğim bir kurs arıyorum. İnternetten baktığım kurslar Blender yerine 3d max, maya gibi eğitimler veriyor. Belki benim bulamadığım ama sizlerin bildiğiniz vardır. Yardımcı olursanız sevinirim.
A
3 yıl
Adsense ve Admob hesabı kilitlenen kişi ne yapmalı?
Arkadaşlar 2016 yılında Adsense hesabım illegal tıklamalar yüzünden kilitlenmiş ve bir daha açılmamak üzere kapatılmış. Şimdi bildiğim kadarı ile hesabı kilitlenen biri tekrar yeni bir hesap açsa ve hiç sorunsuz o hesabı işletse bile(illegal tıklamalar olmadan vs.) kişi tespit edilince hesabı gene kapatılıyor.
Zamanında yaptığımız eşşeklikler şimdi ihtiyacımız olduğu zaman karşımıza geliyor. .

Şimdi aklıma bir kaç yol geliyor.

1- Bir yakınımın (anne, baba, kardeş) yeni bir hesap açarak yola devam etmek. Bir yakınımın üstüne hesap açsam, hesap adı diyelim Ali'ye ait, ama googlenin para yollayacağı isim Mustafa. Böyle farklı isimle olunca bir sorun oluyormu? Şöyle düşünün, amazonda satış yapan arkadaşlar bilir, bankadaki adınla, amazondaki adın aynı olmak zorunda. Googlede de böyle bir şey vamı?

2- Google yermi bilmem ama, yeni bir banka hesabı, yeni bir telefon numarası, başka bir ev adresi. Eski hesaplarla asla bağlantısı olmayacak şekilde sıfırdan bir hesap açmak. Sonuçta googleye Tc No falan vermemiştim zamanında.



Benimle aynı duruma gelmiş kişiler yada işin ehli arkadaşlar varsa bana bir çözüm yolu gösterebilir mi?


Napalım arkadaş zamanında hata yaptık diye ölüp yeniden dirilip sıfırdan mı başlayalım yani.
A
4 yıl
Androil oyun kaynak dosyaları??
Arkadaşlar piyasada birçok oyunun üzerinde değişiklikler yaparak satan firmalar görüyorum. Merak ettiğim bişey var. Bu oyunların tüm kaynak dosyalarının dağıtıldığı yada satıldığı siteler mevcutmu. Yani ben alayım, kendim düzenliyim istiyorum. Az çok kod bilgisine sahibim. Böyle bildiğiniz ücretli yada ücretsiz siteler varsa yazarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.
A
6 yıl
Arabaya Navigasyon seçme
Arkadaşlar bir yerden bir yere giderken benim gibi yol bilmeyenler için Navigasyon cihazları olmazsa olmaz niteliğinde. Şuan cep telefonumdaki yandex yada google'nin navigasyonunu kullanıyorum ama artık arabamda bir Navigasyon cihazı olsun diyorum.
Aranızda sonradan aracına Navigasyon cihazı alan varmı. Yada piyasasını bilen arkadaşlar, bana marka ve model tavsiyesi yapabilirlermi acaba? Bütçe 500tl ye kadar olabilir.
Navigasyonda öyle radyoydu, müzikti falan bişey istemiyorum. Bana hızlı haritaları karşıma çıkarabilecek, yanlış yola saparsam yeni rotayı oluşturuken sorun yaşamayacağım ve güncellemelerini yapabiliyorsa kendisi, yapamıyorsa da istediğim zaman bir yerde rahatlıkla yapabileceğim bir cihaz lazım.

Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
A
7 yıl
3D Yazıcı yapımı yardım.
Arkadaşlar 3d yazıcı yapmaya başlayacam. Fakat hangi modeli yapsam karar veremedim bir türlü. 3d yazıcılardan anlayan arkadaşlar, hangi modeli tavsiye eder acaba.
A
8 yıl
Kendi yaptığımız oyuncaklatın satışı??
Arkadaşlar herkese Selamlar. Bişey soracaktım. Kendi yaptığımız Drone, Araba, Uçak,vs. oyuncak gibi şeyleri satabileceğimiz bçr web sitesi varmı yada Donanım Haber sayfamızda böyle bir forum alanı varmı?
A
9 yıl
Php Div Load sorunum
Arkadaşlar herkese selamlar. Kendi çapımda evde php öğrenmeye çalışıyorum ve bu amaçla da bir web site hazırlıyorum.
Admin panelimde alttaki gösterdiğim resimlerde 1. resimde solda menüler ve sağda da admin işlemlerini yapacağım ekranım gözüküyor. 1. resimde Kategori ekle bölümünde kategori adı yazıp EKLE butonuna basınca sayfa direk 2. resimdeki gibi yani solda menüler olmadan sadece Kategori_ekle.php sayfam olarak gözüküyor. Ben EKLE me işlemi yaptıktan sonra tekrar admin ana sayfası içinde yani 1. resimdeki gibi ilk haline dönsün istiyorum. Bunu nasıl yaparım. Ekle butonuna nasıl bir kod yazmam gerekiyor acaba. Yardımcı olursanız sevinirim.
1. RESİM < Resime gitmek için tıklayın >

------------------------------------

2. RESİM < Resime gitmek için tıklayın >





A
9 yıl
Bloklanan domain nasıl açılır
Arkadaşlar kendime ait vps de bulunan birkaç alan adım vardı. Bir film sitesi açtım wp ile. içine nette paylaşılan tema ve eklentilerden kurmuştum. Sanırım bunlardan birinde bulunan açıktan yararlanarak vps ye sızmışlar ve kredi kartı sahteciliği yapmışlar. Alan adlarımdan bazıları bloklanmış. Ben bu olayın farkına geç vardım. Adamlar bana mail atmışlar ama dikkat etmemişim ve ingilizce olmadığına es geçmiştim. Sayfalar kapanınca olan bitenin farkına vardım. Şimdi ben bu alan adlarımı tekrar naıl açtırabilirim. Domainleri aldığım yerlerde yardımda bulunmadılar hiç. :(
A
9 yıl
D Smart 7. aydan beri fatura kesmiyor!!!
Arkadaşlar ben yaklaşık 2 yıldır D Smart kullanıyorum. Nerden nasıl başlasam başıma gelenleri bilmiyorum. Şuan en son başıma gelen olayı yazayım en iyisi

D Smart geçen ay beni aradı ve Temmuz ayından itibaren faturalarımı ödemediğimi söyledi. Bende bunun imkansız olduğunu bankada otomatik ödeme talimatı ile ödendiğini söyledim. Daha sonra bana kendilerinden kaynaklanan bir teknik arıza yüzünden fatura kesemediklerini söylediler. " Koskoca firma Temmuzdan beri fatura kesemezmi nasıl bir teknik arıza bu merak ediyorum" Neyse bana istersem sözleşmemei yenilemem karşılığında ödemediğim faturaları silip sıfırdan başlayabileceğinizi söylediler. Ben kabul etmedim. Çünkü internet hizmeti bence çok kötü. çok fazla kesilme yaşıyorum. Bu yüzden Şubat ayında sözleşmem bitince devam etmeyeceğimi söyledim. Bana ozaman faturamı ödemem gerektiğini söylediler. kabul ettim. ama dedim 3 aylık faturayı maaşla çalışan bir kişi nasıl ödesin tek seferde dedim. bana kredi kartına taksitlendirme yapabileceklerini söylediler. Ve gerekli yere bildireceğini söyledi karşımdaki kişi. Ben D Smarttan bu yönde bir telefon bekledim. Olay üzerinden 1 ay geçti. Cep telefonuma gen teknik arıza yüzünden faturalarımın ödenmediğini yazan bir mesaj aldım. Resmen çıldırdım. Temmuz ayından beri bir firma nasıl fatura kesemez. Beni iyice mağdur ediyorlar. Hemen telefon açtım Musahebe bölümüne D Smartın. Karşıma çıkan memuruna derdimi anlattım sistemden kontrol etti. aynı yukarda yazdıklarımı tek tek onada anlattım. Oda bana gerekli birime kaydımı yaptığını ordan beni arayacaklarını söylediler ve şuan 1 gün geçti halen arayan yok.

Şimdi ben ne yapmam lazım. Bunları bir yere şikayet edebilirmiiyim. etsem nasıl bir sonuç alırım. Ben ödememi yapmak istiyorum ama adamlar bana ödeme yerine sözleşmemi uzat diyorlar. Allah yazdıysa bozsun. D Smartta bir daha adım atarsam....
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.