Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
612
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Arabaya Navigasyon seçme
A
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar bir yerden bir yere giderken benim gibi yol bilmeyenler için Navigasyon cihazları olmazsa olmaz niteliğinde. Şuan cep telefonumdaki yandex yada google'nin navigasyonunu kullanıyorum ama artık arabamda bir Navigasyon cihazı olsun diyorum.
Aranızda sonradan aracına Navigasyon cihazı alan varmı. Yada piyasasını bilen arkadaşlar, bana marka ve model tavsiyesi yapabilirlermi acaba? Bütçe 500tl ye kadar olabilir.
Navigasyonda öyle radyoydu, müzikti falan bişey istemiyorum. Bana hızlı haritaları karşıma çıkarabilecek, yanlış yola saparsam yeni rotayı oluşturuken sorun yaşamayacağım ve güncellemelerini yapabiliyorsa kendisi, yapamıyorsa da istediğim zaman bir yerde rahatlıkla yapabileceğim bir cihaz lazım.

Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.



S
6 yıl
Yarbay

Navigasyon cihazı almak yerine, android veya ios işletim sistemli uygun boyutlu bir tablet alsanız, hem çevrimiçi/çevrimdışı navigasyon işlevini kullanırsınız hem de sayamadığım diğer tüm özelliklere sahip olursunuz diye bir öneri de bulunayım



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.