Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
21
Cevap
3524
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Zorlu Apple Store dan ürün alıp, açıp iade edilebilir miyiz? (2. sayfa)
B
11 yıl
Yarbay

Ben aldıktan tam 5 ay sonra 2 kılıfı sıfır 2 kılıfla değiştirdim. Sizinki daha kolay olsa gerek



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: BİGB0SS

Samsung veya sony center degil dostum
Apple store dunyada hic.bir musteriyi uzdugu duyulmusmu ?

Duyulmuş efendim. Bana telefonda imei kontrolü yapıp cihazınızı faturası ile getirin garantide islem görecek dediler. Mağazaya gittiğimde ise distribütör ürünü degil garantide islem göremez dediler.

Telefon kaydıni dinleyin, beni 3 hafta bosuna bekletiniz dedim ama Nuh deyip peygamber demediler, üstelik mağazadaki çalışan suratsizin tekiydi. Yine MH arayıp uzun uzun hatta kıdemli temsilci ile konustum. Ancak beni mağdur etmelerine o kadar zaman kaybettirmelerine rağmen yardımcı olmadılar.

Halbuki telefonun zaten garantisi vardı ithalatçıdan, o kadar zamanda coktan degisim yapılmış olurdu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.