Arkadaşlar uzun zamandır kullandığım Zoom X5 (554) modemimde nedenini anlamadığım bir şekilde arıza oluştu. yardımlarınız için olayı detaylı bir şekilde anlatıcam. winxp pro kullanıyorum. bilgisayarıma VMware adlı programla sanal bir tane winxp pro kurdum. daha sonra bunların birbirleriyle remote desktop ile bağlanıp bağlanmadıklarını öğrenmek için port açmak üzere sanal xpnin içindeyken explorera 10.0.0.2 yazarak modemin içine girdim. ve 3389 nolu portu TCP ve UDP olarak açtım. modeme bunları kaydettim ve reboot ettim. işte olan o an oldu. modem açıldığı zaman internet bağlantısı gelmedi. 10.0.0.2 yazarak modemin içine girmeye çalıştığımda şifreyi kabul etmedi. arkasında ufak reset deliğinden defalarca resetlememe rağmen fabrika ayarlarına geri dönmedi. fabrika ayarlarında kullanıcı adı "admin" şifrede "zoomadsl"dir. bunları da defalarca denedim. gene olmadı gene olmadı. sonra sanal xpyi kaldırdım. VMware programını kaldırdım. spybotla ve adaware programlarıyla trojen taraması yaptırdım temiz çıktı. norton antivirusle tarama yaptırdım o da temiz çıktı. bilgisayarı defalarca kapatıp açtım yine olmadı. yani ne internete girebiliyorum ne de modeme. modemi servise gönderip geri gelmesi en az 15 gün. o arada boşuna telekoma para ödüycez. yardımcı olmaya çalışanlardan şimdiden Allah razı olsun.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
yardımlarınız için olayı detaylı bir şekilde anlatıcam.
winxp pro kullanıyorum. bilgisayarıma VMware adlı programla sanal bir tane winxp pro kurdum.
daha sonra bunların birbirleriyle remote desktop ile bağlanıp bağlanmadıklarını öğrenmek için port açmak
üzere sanal xpnin içindeyken explorera 10.0.0.2 yazarak modemin içine girdim. ve 3389 nolu portu TCP ve UDP olarak açtım. modeme bunları kaydettim ve reboot ettim. işte olan o an oldu.
modem açıldığı zaman internet bağlantısı gelmedi. 10.0.0.2 yazarak modemin içine girmeye çalıştığımda
şifreyi kabul etmedi. arkasında ufak reset deliğinden defalarca resetlememe rağmen fabrika ayarlarına
geri dönmedi. fabrika ayarlarında kullanıcı adı "admin" şifrede "zoomadsl"dir. bunları da defalarca denedim.
gene olmadı gene olmadı. sonra sanal xpyi kaldırdım. VMware programını kaldırdım. spybotla ve adaware
programlarıyla trojen taraması yaptırdım temiz çıktı. norton antivirusle tarama yaptırdım o da temiz çıktı.
bilgisayarı defalarca kapatıp açtım yine olmadı. yani ne internete girebiliyorum ne de modeme.
modemi servise gönderip geri gelmesi en az 15 gün. o arada boşuna telekoma para ödüycez.
yardımcı olmaya çalışanlardan şimdiden Allah razı olsun.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.