Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
118
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Zirve Yayınevi katliamının yaşandığı Malatya'da korkutan ihbar: Fotoğraflar korku yarattı
H
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

https://t24.com.tr/haber/zirve-yayinevi-katliaminin-yasandigi-malatya-da-korkutan-ihbar-fotograflar-korku-yaratti-kilise-yine-hedefte,1057948
Zirve Yayınevi katliamının yaşandığı Malatya'da korkutan ihbar: Fotoğraflar korku yarattı, kilise yine hedefte

quote:

2007’de Zirve Yayınevi katliamının yaşandığı Malatya’da yine kilise derneği odaklı ilginç gelişmeler yaşandı. Zirve Yayınevi’nde öldürülen üç kişinin bağlı olduğu Protestan Kurtuluş Kiliseleri’nin Malatya Temsilcisi, ihbar dilekçesinde çarpıcı bilgiler verdi. Suç duyurusunda bulunan Kilise Derneği Temsilcisi Vedat Serin, kilise dernek binasına gelen bir kişinin, “Ülkü ocaklarına gelen JİTEM’ciler bize, ‘Malatya’da misyonerler var, bu durum vatan için iyi değil, Malatya’da Vedat Serin, Ankara’da dernek başkanımız İhsan Özbek ve daha önce Malatya’da yaşayan Timothy Wesley Stonen’in isimlerini, adreslerini ve fotoğraflarını bize verdiler. ‘Bunları öldürün, size ne isterseniz verelim’ dediler” anlatımında bulunduğunu bildirdi. Serin, aynı kişilerin gençlere silah verdiğini, gençlerin Zirve Yayınevi’nde üç protestanı öldüren grubun lideri Emre Günaydın’ın babasını ziyaret ettiklerini, babanın, “Yapmayın, benim oğlumu da böyle kandırdılar, evlat acısını ben biliyorum” sözleri üzerine geri adım attıklarını anlattı. Dilekçenin ekinde Malatya’da sözü edilen grupların silahlı fotoğraflarına da yer verildi.

Belli ki seçim üzeri yine ortalık karıştırılmaya çalışılıyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.