Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
883
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Zeppelin.dao ($ZEP) BSC Token
T
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba, sizlere yeni tanıştığım bir alt coin i tanıtmak istiyorum. Zeppelin.dao kısaca $ZEP Binance Smart Chain de yer alan bir kripto para birimidir. Binance Smart Chain (BSC) Binance borsası tarafından kurulan blokzincir ağıdır. Bu blokzincirde bir çok token, defi, nft yer almaktadır. Kısaca token olarak geçen bu kripto paralar merkezi veya merkezi olmayan (DeFi) borsalarda listelenir. $ZEP te BSC üzerinde Pancake Swap DeFi borsasından alınıp satılabilir.

Hepimiz şu kripto para düşükken alsaydık yükselince zengin oluruz demişizdir. İşte Zeppelin.dao tam da böyle hem yeni (1,5 aylık) hem de gelecek vadeden bir tokendır.

ZEP'in bir çok güzel özelliği var. Öncelikle kripto cüzdanızda $ZEP tuttuğunuzda pasif olarak ZEP kazanıyorsunuz. Borsalardaki diğer tüm ZEP alım satımlardan %5 ZEP sahiplerinin cüzdanlarına iade ediliyor. Bu da cüzdanızdaki paranın her saniye artması demek oluyor.

ZEP'in gelecek vadeden bir diğer güzel özelliği ise ZEP fark ettiyseniz bir DAO. DAO ne diyecek olursanız. DAO Merkezi olmayan otonom organizasyon yani, herhangi bir otoriteye bağlı olmadan yönetilen bir sistemdir. Zeppelin.dao da ise $ZEP sahipleri yani cüzdanlarında ZEP tutanlar ( Holder'lar ) $ZEP in yönetimi ve geleceği hakkında söz sahibi olacaklardır.

ZEP'i diğer tokenlardan ayıran başka bir güzel özelliği ise Zeppelin.dao altyapısını hazırladığı IDO projesini yakında hayata geçirecek. IDO ( Initial DEX Offering ) IDO, terimi dilimize “Merkeziyetsiz Platformlardan Token İhracı” olarak geçmiştir. IDO'lar merkezsiz platform üzerinden yapılan fon toplama ya da kaynak sağlama yöntemleridir. Zeppelin kuracağı bu IDO platformunda seçeceği kaliteli ve gelecek vadeden yeni tokenları holderlarına öncelikli olarak sunacaktır. Bu hem ZEP holder sayısını hem de ZEP in market hacmini arttırmasına olanak sağlacayacaktır.

ZEP nereden alınır satılır?
ZEP en kolay olarak şu anda PancakeSwap'tan alınabilir.

ZEP şu an ne kadar?
1 milyar ZEP şu an 30$ civarındadır.

Aşağıya ZEP hakkında olan linkleri bırakıyorum. İsteyen projeyi inceleyebilir. Sorular varsa sorabilirsiniz.



Smart Kontrat Adresi: 0x2e291e1c9f85a86d0c58ae15621aac005a8b2ead

BSCScan: Zeppelin.dao (ZEP) Token Tracker | BscScan
CMC: Zeppelin DAO (ZEP) Fiyatı, Grafikler, Piyasa Değeri | CoinMarketCap
Coingecko: Zeppelin Dao (ZEP) fiyatı, piyasa değeri, tablosu ve bilgileri | CoinGecko

Site: Zeppelindao.com
IDO: Zeppelindao - IDO
Twitter: Zeppelin.dao (@ZeppelinDao) / Twitter
Telegram: https://t.me/joinchat/8aOajqf7ZRU4MDdi/
Telegram Türkçe: https://t.me/zeppelindaoturkey
Discord: Zeppelin.dao (discord.com)
Medium: https://medium.com/@zeppelin.dao/
Github: https://github.com/zeppelin-finance/
Whitepaper: zeppelindao_whitepaper.pdf





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheProphet -- 15 Mayıs 2021; 1:29:44 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.