Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
374
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yurt dışı E devlet
G
7 yıl
Er
Konu Sahibi

1-Merhaba herkese benim merak ettiğim konu yurt dışından (şirket vs bir vatandaş) Türk vatandaşına dava açmış olsa E devlette gözükür mü ?

2-Fakat bir arkadaşım demişti yalan mı, doğru mu aslına varmadım araştırdım öyle bir durum göremedim ama yinede sizinle paylaşayım ( 18 yaş altındaki vatandaşa mahkeme durumu olursa 6 ay sonra mahkeme kağıdı geliyormuş ) benim pek inanasım gelmedi sizlere sormak istedim.



S
7 yıl
Yarbay

Türkiye'de dava açılmışsa görür. 6 ay diye bir şey yok



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
7 yıl
Er
Konu Sahibi

Hocam şöyle bir durum var duyduğuma göre yurt dışı dava açtığında yurt dışına gidilmeyip Türkiye'de en yakın hangi mahkeme varsa orada hesabını görülüp karşı tarafa aktarılıyor diye biliyorum .
Atıyorum A mahkemesinden size şu gün soruşturmanız var gibi kağıt gelecektir ve siz mahkemeye Türkiye'de çıktığımıza göre ve ne karar verildiyse e devlete yansır diye biliyorum .
Yanlışım varsa şimdiden kusura bakmayınız.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.