Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
228
Cevap
7408
Tıklama
52
Öne Çıkarma
Cevap: YUNAN PAPAZ: Türkler Olmasaydı Ayasofya Düşerdi (9. sayfa)
S
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Üff sıktınız yemin ediyorum midem bulandı. Adam 2 dk Türkleri övdü diye ne sancılandınız arkadaş? Sizi de öven fanatik İsrail'li, Yunanlı çok, üzülmeyin bu kadar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bir grup yahudi değil kardeşim, siyonizmi benimseyen hepsi ortak çalıştı. Bunlar akıllarınca basitleştirip gerçeğin üstünü örmeye çalılıyorlar. İngilizcen varsa güzel bi iki şey gönderirim konuyla ilgili.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ken Rock
H
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Attığımı okumadın herhalde.Theodore Roosevelt, John Quincy Adams ve Franklin Pierce İncil'e el basmadan başkanlık yeminini etmiş.In God We Trust dinsiz komünizme karşı gelmek için kabul edilmiş bir mottodur. Laik kesim tarafından eleştirilmektedir.https://en.wikipedia.org/wiki/In_God_We_Trust#CriticismABD Anayasası'nın birinci ek maddesine göre kongre dini bir kuruma ilişkin yasa çıkaramaz.https://tr.wikipedia.org/wiki/Amerika_Birle%C5%9Fik_Devletleri_Anayasas%C4%B1_Birinci_Ek_Maddesi

Alıntıları Göster
George Washington,Thomas Jefferson Benjamin Franklin gibi ABD'nin kurucu babalarının deist olduklarını da bilmiyor olabilir. :S



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sen gerçekten utanmaz bir insan mısın yazdıklarımı okuduğun halde bana kendi çukurundan saldırıp aklınca itibar suikastı yapmaya çalılan, yoksa birilerine verdiğim cevapları yarım yamalak okuyup saçmalıyır musun? Bu da bi ihtimal olduğu için sana sakince cevap vereyim dedim. Baştan sona mesajlarımı okursan "islamcı" da, ırkçı da ya da diğer attığın iftirada saçmaladığın gibi kendimden olmayana mason diyen boş beleş bi insan olmadığımı görürsün. Benim tepkim buradaki Türk ve İslam düşmanlarına. Ben insan gibi video paylaştım, gurur duydum papazın Türklerin adaleti hakkında söyledikleriyle. Birileri geldi pislik yapmaya başladı. Konuyu Atatürk'e bağlayıp istirmar ettikleri yetmiyormuş gibi, papazın Türkleri övmesinden dolayı da çıldırıp sabahtan beri saldırıyorlar. Ne dememi bekliyorsun? Bu zihniyeti bozuklara gül mü atayım? Sende azcık adamlık, dürüstlük varsa buradaki provokatörlere laf edersin bana değil. Bak bakalım neler yazıyorlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Hopdediks-Dediğimdediks
C
4 yıl
Yarbay

“Kanuni döneminde başlayan yükseliş Yavuz döneminde zirveye çıkıyor” demişsin de Kanuni Yavuz’un oğlu, nasıl olacak? Düzeltmeye ihtiyaç var herhalde



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Ken Rock
H
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

“Kanuni döneminde başlayan yükseliş Yavuz döneminde zirveye çıkıyor” demişsin de Kanuni Yavuz’un oğlu, nasıl olacak? Düzeltmeye ihtiyaç var herhalde
Benim hatam uzgunum :S Duzeltme icin tesekkurler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 30 Temmuz 2020; 3:4:17 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bu olaylar Menderes hükümetini zora sokmuşken nasıl oluyor da "Menderes'in tezgahı" oluyor? ABD konusunda haklı olabilirsin ki 60 darbesine (Kemalist cenahın tabiriyle devrimine) de en çok sevinen ABD idi. Nitekim ABD desteği olmasa o darbe yapılamazdı. Ona ne diyorsun?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @cemsinan
S
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

"6-7 Eylül'ü Menderes hükümeti tezgahladı" diyen Kemalistlere net bir soru: Menderes daha ortalıkta yokken gayrimüslimlerin mallarına mülklerine kanun çıkartarak el koyan Kemalist rejimin amacı neydi? Bunu yapanın 6-7 Eylül saldırılarını tezgahlama ihtimalini kabullenmek niye zorunuza gidiyor?

Keza bu el konulan azınlık mülklerini iade etti diye Akp hükümetine en çok siz saldırmadınız mı? Hiçbir müslümandan ses çıkmadı, ben de buna dahilim çünkü kimseye sadece gayrimüslim diye bi düşmanlık beslemiyoruz. Peki siz hem sabah akşam forumda İslam'a saldırırken, ne oluyor da müslüman hristiyan düşmanlığı körüklemeye çalılıyorsunuz? Amacınız ne, neye hizmet ediyorsunuz?

Bu papaz sizin bütün iftira ve yalanlarınızı 2 dk'da çökerttiği için çıldırdığınızı söyleyin, siz de rahat edin biz de.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 30 Temmuz 2020; 3:14:54 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
4 yıl
Yarbay

"Şeriatçı vs beni ilgilendirmez." deyip sonra oldukça ilgiliymiş gibi mesajına devam etmen ve laf atıp durduğun, nefret ve kin duyduğun insanlara hiçbir derdim olmadı falan demen komik olmuş. Dediğim gibi ne kendinin ne savunduğun düşüncenin farkında bile değilsin. Yazık. Artık bunları ciddi yaptığını düşünüyorum. Millete laf etmek için, hakaret etmek için bu kadar çabalamanın mantıklı açıklaması yok. Bir de utanmadan laf atmaya devam ediyorsun. Kemalizm diye başlayan sensin unuttun mu?Bu millet sizin ne olduğunuzu başından beri biliyordu zaten. Siz sadece o günden beri bu hayalleri kurmaya devam ettiniz. Çıkarları için bu ülkeyle uğraşan da siz oldunuz. O 15 temmuzda da millet Atatürkü unutmadı. O yüzden artık boş hayallerinizin olduğunu anlayın. Sizin hayallerinize bu millet izin vermedi, bundan sonra da vermeyecek. Bu gerçeği kabul edersen rahatlarsın. Bu kadar nefret ve kinle yaşamak zor olmuyor mu?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 30 Temmuz 2020; 3:34:23 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Sonic.Storm
U
4 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

< Resime gitmek için tıklayın >
Fotoğraftaki görselin ne olduğunu, neyi temsil ettiğini ve hangi Osmanlı padişahı zamanında Ruslar tarafından İstanbul’a dikildiğini söyle bana 😂😂😂

Alıntıları Göster
Abdülhamid'in 30 yıl geçmesine rağmen Ruslar'dan korktuğu için bu anıtı yıktıramamasıİttihatçıların başa geçtikten sonra anıtı alttan dinamitlemesi peki



C
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Hopdediks-Dediğimdediks

İslam'ı kast ediyormuşum.Ben İslam'ı değil İslamcıları kast ediyorum.2020 Türkiyesinde İslami düzeni isteyenleri kast ediyorum.kendinden olmayana yaşam hakkı tanımayan,yalan,iftira,riyakarlığı şiar edinenleri kast ediyorum.Takmışsınız bir Yahudilik,masonluk.Sizden olmayan herkes siyonist.Ayıp değil mi bu iftiraları atman.Sizin kafanız yüzünden tüm İslam alemi birbirini yiyor.Bu kafayla kimse dost olamaz.Evet.Su akar yolunu bulur.Köhne ideolojiniz çöküyor.gençler size inanmıyor.Öyle ki İslamcılar yüzünden Müslüman ülkelerdeki gençler dinden soğudu.fesatlıktan beslenen bir ideolojinin geleceği yoktur.
Kendi yazdıklarından habersiz bir üye o. Konuda millete demediği kalmadı ama hala masum ayağına yatıyor. Şu konuda bile kendini kabul etmeyen zihniyet nasıl bütün gerçekleri kabul etsin. Dediğin gibi millet bunlara 100 senedir inanmadı zaten ve o yüzden ülke hala ayakta. Dini kullanıp ülke, millet düşmanlığı yapan zihniyet bunlar. Bu zihniyet hep olacak ama hep bir avuç olarak kalacak. Hatta dediğin gibi yeni nesiller geldikçe bunların ideolojileri daha da çökecek.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
4 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ŞAKACI

Yok anlamamakta ısrar ediyorlar :) başlamamışları gösteriyor başlayanlar ne oluyor :) onları görmezden mi geliyorsun.Size göre abd ab hep Ateist dinsiz vs demi teziniz bu, ama işte böyle değil kendinizde biliyorsunuz. Basmayanları arıyorsunuz ama basanları görmüyorsunuz :), zaten zorunlu olsa anlamı olmaz inanmak gönül işidir zorla olur mu?Adampar parasın yazmış diyorum bunlar hala hikaye okuyor. Ayrıca dediğim gibi burada mecliste orduda emniyette Kur'an-ı Kerime yada başka bir kitaba yemin ederek göreve başlayabilir misin? Ne oldu sizin abd ab hayranlığınız sisteminiz buraya kadar mı :)
Bazılarının basıyor, bazılarının basmıyor olması, din ve vicdan hürriyeti olduğunu ispatlar. Dini yönetimin olmadığını ispatlar.Başta hepsi basıyor derken savunduğun şey ne ise onu çürütür. Sen de anladın işte ama işine gelmiyor.



H
4 yıl
Yüzbaşı

Kaynak maynak boşver tabii. Alismişsin bin tane iftirayı sıralamaya, tiksindim iyice şu yazdıklarından be. On tane iftira siraliyorsun, birine cevap vermeden, başka bir yalan atıyorsun. Okurken midem bulanıyor.Alevileri Kemalist rejim mi katletti utanmaz sıkılmaz yalancı herif. Yoksa Yavuz Sultan Selim, Ebu Suud, Kuyucu Murat Paşa gibiler mi katletti.Alevileri Kemalizm rejimi katlettiği için mi Cem Evlerinde Ali resimlerinin yanında Atatürk resimleri var?Osmanlı deyince adamların tüyleri diken diken oluyor ahlaksız yalancı.Var mı Türkiye'de Atatürk'e düşman bir tek Alevi.Nasıl mideniz kaldırıyor böyle yalanları atarken hiç mi onurunuz haysiyetiniz yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Sonic.Storm
S
4 yıl
Yüzbaşı

Devlet bütçesini, İslam kanunlarına göre olan 40'da 1 oranında zekat ile mi düzelteceksin? Devlet bütçesini denkleştirmeyi çocuk oyuncağı zannediyorsun herhalde? Ekonomiyi kasaptan falan mı öğrendin?Şu videodaki sakallıdan hiçbir fark yok. İslam kanunları gelince, Amerika'ya, Almanya'ya diz çöktüreceğini zanneden hayalperestler.Videonun başındaki, İmamoğlu Müslüman değil, namaz kılmıyor, Yunan torunu diyen kafa da, @Sonic.Storm un kafası. Paçalardan cehalet akıyor.

[DHTUBE=<iframe width="560" height="340" src="https://www.youtube.com/embed/_pEGo_hPrVI" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>]




Bu mesajda bahsedilenler: @ŞAKACI @Sonic.Storm
S
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Kemalistler defalarca NATO desteğiyle darbeler yaptılar, ekonomiye her seferinde darbe vurdular, en son 28 Şubat'ta darbe sonrasında bütün bankaları hortumladılar, onlarca banka battı ama bak bu devlet halen ayakta, son darbe yeltenmesinde de milletten sağlam bi tokat yediler.

Bu kadar iç ve dış düşmana, sizin gibilere rağmen Libya'da, Suriye'de hem askeri hem istihbarat olarak aslanlar gibi mücadele veriyor. 150 yılda bu kadar darbe yiyip de ayakta kalabilecek başka bi devlet var mıdır acaba? Çok şükür ki devlet olarak da millet olarak da yıkmanın değil yapmanın mücadelesini verdik hep, Allah'ın izniyle böyle de devam edecek. Bu ülkeyi uydu devlet haline getiremeyeceksiniz.

Videoyu izlemek için tıklayınız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 30 Temmuz 2020; 4:2:48 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
4 yıl
Yarbay

100 yılda milletten tokat üstüne tokat yiyen zihniyet gelip hala laf atmaya çalışıyor ya komik oluyor.Bu ülke, bu millet, bu devlet size rağmen 100 sene kaldıysa siz zamanla azalınca önü açık olacak. Şu an görüldüğü gibi ona buna laf atmaktan, iftira atmaktan mason, siyonist diye tekrarlamak dışında somut bir karşılığınız yok. fetöyü bile kemalist yapacak kadar gerçeklikten kopmuşsun zaten. Burası TÜRK milletinin kurduğu TÜRKİYE CUMHURİYETİ, arabistan ya da afkanistan falan değil, bunu ister kabul edin ister etmeyin bu değişmeyecek, gücünüz buna yetmez.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 30 Temmuz 2020; 4:11:17 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Tek parti döneminde insanlara ölüm korkusu salarsan, tehdit ve şantajlarla bu hale getirirsin. Korkudan sustukları için yeni nesillerine işin aslını anlatmadılar. Onlar da büyüklerinin bile isteye Kemalist olduğunu sanıyor. Tabi burada Alevi kılığına girip içerde casusluk faaliyeti yürüten, Aleviliği tahrif etmeye çalışanlardan bahsetmiyorum. Şu videoya bak, insanlardaki korku psikolojisi nasıl hissediliyor. O kafalarındaki kasketleri bile silah ve kanun zoruyla dayattılar. Dersim de suçlu suçsuz ayırt etmeden, çocuk yaşlı demeden bombalatan kimlerdi? Sonra yetim öksüz kalan çocukları küçük yaşta alıp militan olarak yetiştiren... Düzenlerini, huzurlarını bozan, kanunlarla tekkelerini dergahlarını kapatıp yıkan, el koyan bir ideolojiyi neden sevsinler? Bu konuya girme gerçek yüzünü maskeyle gizleyen arkadaş, zararlı çıkarsın. Buraya benim bu konuda resmi belgelere kadar atmama zemin hazırlamış olursun. Konuyu dağıtmaman senin faydana. Ben forumu siyaset amaçlı kullanan biri değilim haberin olsun.

Videoyu izlemek için tıklayınız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 30 Temmuz 2020; 4:18:34 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hakiki Osmanlı Torunu