Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
232
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yobit Borsası 10.000 Limbo'mu iç etti !
H
8 yıl (84 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar 1 aydır uğraşıyorum bir türlü çözüm bulamadım konuya daha hakim arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
Bundan yaklaşık bir ay önce LİMBO adında adını şanını bilmediğim bir coin almıştım alma sebebim 600/1 ine düşmesi oldu. 10 dolar atayım belki eski değerine gelir kumar gibi düşündüm ve 10 dolarımı çöpe atmış gibi attım. Sonra unuturum diye param LIMBO/BİTCOİN paritesinde 10.000 adet limbo 1 bitcoin değerine eşit olunca satması için emir verdim, 1 hafta sonra baktım limbo uçmuş gitmiş benim satış emri verdiğim seviyeyi bile geçmiş. Cüzdanıma baktım 1 hafta önce kesinlikle aldığım limbo yok ! Desteğe yazdım cevap alamadım Twitter'dan bununla alakalı bir paylaşım yaptılarhttps://twitter.com/YobitExchange/status/1001082267400392705 twit bu şekilde ne yapmam lazım hala cüzdanımda yok. Nasıl alırım bu parayı ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil




_____________________________

Eski kullanıcı adı: TheHarunUysal


X
8 yıl (964 mesaj)
Yüzbaşı

Ya sen şimdi 10 doların peşindemisin yoksa senin 10 dolar 10bin dolar oldu kalan 9990 doların peşinde misin?
Hangi coin 600 kat düşüp sonra 600 kat geri yükseldi? hemde bir ayda.
Sanırım rüya falan gördün.



L
8 yıl (71 mesaj)
Er

alamazsın yobit borsasını rus mafyası çalıştırıyor kesinlikle uzak durulmalı



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.